søndag den 9. december 2012

Nutella Brownie


Altså, nogle gange kan jeg godt have en fornemmelse af, at det er Nutella da flyder i mine årer, for jeg spiser godt nok nogle nutella-madder ind imellem. Nutella er også godt i andre ting. Kage fx.
Da jeg havde besøg af Lise og Sofie bagte jeg derfor denne lækre brownie med nutella i. Den blev serveret i små bidder med is og en frugtsalat af jordbær og appelsin, som var vendt i vaniljesirup. Ikke dårligt kan jeg hilse at sige:)
Den er meget fudgy indeni, men måske den bare lige skulle have haft 5 min. mere i min sløve ovn. Prøv dig frem:) Vi kunne ikke spise det hele, så resterne røg i fryseren. De må kunne omdannes til nogle ret så gode romkugler sammen med en rest lys kage.
Opskriften er fundet på
Will Cook For Smiles.
Måske det skal være idag, at der kommer gang i julebageriet, nu hvor vi mere eller mindre er sneet inde:)


Nutella Brownie
340 g. nutella
115 g. sukker
150 g. brun farin
225 g. mel
115 g. smør
4 æg
1 tsk. vaniljeessens
1 dl. meget grofthakkede hasselnødder

Kom smørret i en lille gryde og smelt det uden, at det tager farve. Rør nutellaen i og lad det køle lidt af.
Kom begge slags sukker i en skål og hæld nutalla-blandingen over. Pisk det rigtig godt sammen.
Pisk herefter æggene i, et af gangen.
Pisk vaniljeessens og mel i. Pisk kun til, at dejen er netop ensartet.
Kom bagepapir i en lille bradepande og hæld dejen heri.
Bag den ved 175 grader i 40 min.
Lad den køle lidt af i bradepanden inden du løfter den over på en rist. Lad den køle helt af inden den spises.

5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Mmmm! Ja, jeg bagte så i går, så det vejr har bare at blive bedre, for vi har kage nok til 25 mennesker, og det kan vi altså ikke spise selv - selvom gemalen da gerne vil prøve ;-)

MissMuffin sagde ...

Haha, sådan kan det gå! Lad os håbe, at min bage-energi uløber inden snevejret så jeg ikke ender i samme situation. Har faktisk fri fra skole hele næste uge hvor der skal læses til eksamen, så der kan der nå at blive produceret mange slags kage!

TestMedTestPå sagde ...

For filan hvor ser det godt ud! Især de friske jordbær. Har måske selv fået en overdosis sukker i dag da vi har bagt peberkager ;-)

Bitten sagde ...

Eeej, jeg DØR! Det ser frygtelig godt ud. Skulle have set det, inden jeg tog over at handle i formiddags... Og hvad sker der for jordbærrene? Nu har jeg selvfølgelig afsindig lyst til jordbær :P

Håber du fik udnyttet din inde-snening i dag.

MissMuffin sagde ...

Edith, jordbærrene var også overraskende gode. Normalt køber jeg dem ikke på denne årstid, men de skulle bruges da jeg havde besøg af TV2N:)

Bitten, lad da nu lige være med det:)Du må bare lette dig fra sofaen imorgen og smutte ned efter lidt nutella og jordbær- eller bage den til os på lørdag:)
Utroligt nok fik jeg mig taget sammen til at lave lidt, men ikke såå meget som jeg ku ha drømt om:)