lørdag den 29. december 2012

Ny stol :)

 Nede i Danmarksgade (Aalborg) ligger der en super fin lille butik, der hedder ReUse. Fyldt med genbrug af den virkeligt fede slags, hjemmestrik, nips og egen vagthund:) Her er gamle møbler- både i oprindelig stand og malet i fine farver, hjemmestrikkede børnefutter, gamle våbenskabe, coca cola skabe og en masse fint nips. Noget er i den lidt dyere ende, andet er til rigtigt fine penge. Jeg har for noget tid siden købt 2 små taburetter dernede, som skal slibes og males engang når der bliver varmt nok til at stå ude med det.. Så kan jeg også lige nå at bestemme mig for farven.
ReUse har desværre ikke nogen hjemmeside, men findes til gengæld på Facebook, hvor der opdateres flittigt. Jeg har en aftale med hende om, at jeg kommer derned med mit kamera i nærmeste fremtid og så kan i se mere til de fine ting:)
Jeg er virkeligt gået bolig-amok efter vi er flyttet herned, men sån er de nu engang og lige for tiden laves der ikke så meget mad, så det bliver boligindretningen der fylder:)
Jeg måtte dog lige forbi idag, for der var 25% på de fede klapstole fra Trademark Living.
Stolene er i metal og har det helt rigtige, slidte look. Jeg valgte den i poleret stål med "sølvfinish", som passer så godt ind herhjemme. Stolene fåes også i flere blå, grønne og gule farver og koster 400-500 kr. pr. stk. De er nemme at folde sammen og kan nemt hænges op, så de næsten ingen ting fylder.
Må indrømme, at jeg er blevet lidt forelsket i den der "factory-stil", men også i "Nordisk-stilen". Ja, men min "mormors kolonihave-stil" er heller ikke lagt helt på hylden, så hernede i Olivia hersker der efterhånden lidt et "stil-kaos". Heldigvis fungere det alligevel sammen efter min mening:)
Stolen skal først og fremmest stå inde i "Høkassen" , hvor overnattende gæster kan ligge tasker og tøj på i det lille rum. Samtidig har vi engang imellem brug for en ekstra stol omkring spisebordet og så er den nem lige at flytte ud i køkkenet. Med tiden skal den vidst have selskab af et lille lammeskind :)

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor er den rå - kan godt forstå du måtte have den med hjem. De har generelt fine ting derinde, synes jeg (:

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, de har rigtig mange fine ting og jeg kan sagtens finde mere, der gerne må flytte ind herhjemme :)