onsdag den 5. december 2012

Velkommen til


Lige så vigtigt og hyggeligt jeg synes det er, at hygge, indrette og pynte indenfor, lige så vigtigt synes jeg at det er, at man også gør det udenfor. Det er det første vores gæster ser og jeg synes, at det virker mere imødekommende med lidt planter og lys allerede ved trappen.
Nu hvor vi har fået en dejligt lukket have er vores hoveddør også lidt mere beskyttet, så jeg har pyntet lidt ekstra op. Da vi boede i Østergade var der kun et par krukker på trappen, for man vidste aldrig om det stod der igen næste dag:) Mine græskar forsvandt hvertfald ofte:)
De 2 store krukker med de grønne buske har stået der næsten siden vi flyttede ind, men i anledning af 1. december fik de lige selskab af en julerose, hyacinther, kogler, gran, mos og en enkelt julerose. I den sorte lanterne er der en lyskæde, som tænder så snart der bliver mørkt. Det er lidt nemmere en levende lys:)
Nu håber jeg bare ikke, at vi får for meget stormvejr, men det drys sne der er kommet klæder det nu meget godt:)

10 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Helt enig - og netop derfor gad jeg godt, at jeg havde en smule mere plads ude foran døren, men ak nej. Jeg må nøjes med lidt lanterner :)

iih jeg glæder mig til at se det bette dukkehus live...... Både inde og ude, for hvor er det fint :)

Camilla sagde ...

Det ser skønt ud :o) Nu bliver jeg helt ked af, at jeg ikke gjorde mere ud af indgangen her på toppen, men jeg fik aldrig taget mig sammen. Hoveddøren på det nye hus ligger tilgæld næsten helt åbent, og så er det ikke helt så let... men jeg vil prøve :o)

Mit element sagde ...

Se dét er en velkomst der byder indenfor til varme, hygge og overskud. Hvor er det flot! :0)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

hvor er det overskudsagtigt - så fint altså. Ihh, jeg er ikke kommet dertil endnu med mit hus, så det må desværre vente til nsæte jul. Men meget inspirerende ...

MissMuffin sagde ...

Kristine, lidt lanterner kan nu også gøre meget:) Ellers har du også altanen som kan pyntes lidt, det ser også hyggeligt ud- men det ser dine gæster selvfølgeligt ikke lige:)
Vi skal da også ha fundet en dag hvor I kan komme og se det:)

Camilla, det havde ellers været oplagt med den lille gård i havde. Jeg havde heller ikke så mege i Østergade, for det kunne alt for nemt blæse ned eller blive stjålet. Men et par solide krukker med noget i kan vidst godt tåle lidt åbent landskab:)

Riks, det var helsigt, for det var også meningen:) De fleste af tingene er bare fundet i skuret og i naturen og så suppleret med for 100 kr. blandede blomster:)

Tante Sød, jeg elsker at lave sådan noget og nu kan jeg endeligt leve det ud her i Olivia:) Til foråret vil jeg have altankasser op under hvert vindue, så jeg kan fylde dem med hvide, blå og lilla blomster. Hvis altså jeg lige kan overbevise ham Kristian:)

Louise sagde ...

Hvor ser det bare fint ud.... elsker også bare at gøre fint derude :-)

louiogbearnaisen sagde ...

Ej, det er simpelthen så hyggeligt et hus I har fået :) Glæder mig til om et par år, når jeg er færdig med studierne og komme ud af den sparsomme plads. Så skal den dælme have gas med indretning og drømme :) Og smukke, smukke borde I har fået i spisestue og bord :)

MissMuffin sagde ...

Tak Louise- det er også super hyggeligt:)

Loui, vi er også vilde med bordene, for de er rigtig flotte. Men de sætter så også stilen herhjemme, for de "fylder" meget med den anderledes bordplade. Det gør nu ikke noget, for det klæder huset.
Det er altså også bare luksus med mere plads, især når vi har gæster! Glæd dig!

Lone sagde ...

Hvor ser det hyggeligt og rart ud :-)

MissMuffin sagde ...

Tak Lone:)