torsdag den 17. januar 2013

En stor rodebunke:)

 
Tak for de mange svar på bloggen igår omkring en ny boligblog eller ej. Det kan jeg vidst godt sige, at der ikke bliver så:)
Må faktisk endda sige, at jeg blev lidt overrasket! MissMuffin har jo længe hørt under kategorien madblogs; den står på diverse lister over madblogs, det er mad-relaterede produkter jeg får lov at teste og da jeg var i TV2N handlede det om kager. Så tror måske lidt, at jeg er blevet "fanget" af, at bloggen er blevet sat sån i bås. Det gider vi ikke mere!
Så nu bliver det en stor rodebunke af alt muligt og så må vi se hvordan det går:)
Tror jeg vil tænke lidt i "dameblads-form", for som en af jer læsere skrev, så handler de jo også om alt muligt og jeg elsker dameblade af enhver slags:)
Husker i at følge mig på Instagram? Her er der ofte billeder af Emma, Frede og overraskende mange billeder af kage, haha..
Her kan jeg lige starte med at vise de lidt uskarpe billeder af de gamle "vindues-spejle", der sidder i det ene stuevindue i Olivia.
Tidligere ejer har fortalt, at der for nogle år siden boede en smed et par huse længere nede af vejen. Ja, man kan stadig se den store ovn, men smeden er der ikke længere. Han var vidst en ret kreativ mand, for han har også lavet det fine dobbelte spejl til den tidligere ejer for mange år siden.
Selvom tiden har sat sit præg på dem, så elsker jeg dem virkeligt, for det er så fin en detalje!
Den tidligere ejer ville vidst også have haft dem med, men smeden har boltet dem så hårdt fast i vinduet, at det ikke kan lade sig gøre. Nok også derfor de ikke er blevet stjålet/ødelagt endnu!

7 kommentarer:

Bitten sagde ...

Nu var jeg for doven til at skrive i går, men vil da lige indskyde, at jeg er enig med de andre. For mig er det dig, der er MissMuffin, så selv om navnet lyder madblog-agtigt, indbyder det til, at du fortæller om dit liv og alt, hvad det indebærer.
Har selv haft lignende overvejelser et par gange, også selv om min blog aldrig har været en decideret madblog (i mine øjne, i hvert fald). Senest alt det med baby og graviditet - gider folk virkelig høre på det? Men det er jo noget, der fylder i mit liv, så det kan de blive nødt til ;)

MissMuffin sagde ...

Jamen Bitten dog. Dig- doven?! Det troede jeg ikke :P
Nu kender du mig jo også, så det er lidt snyd hvad du mener:)
Men du har helt ret- bloggen er vel ikke andet, end hvad vi selv gør den til, bare fordi den ryger lidt i bås:)

Camilla sagde ...

Ja, jeg var kom heller ikke lige til at få svaret i går... men jeg er enig med alle de andre :o) Bare fordi din blog måske passer ind i en bås der hedder madblog, så behøver den jo ikke kun være det. Da jeg startede min blog havde jeg KUN kage, men fandt ud af, at jeg bagte for få til at have en blog kun med det. Jeg havde egentlig heller ikke de store planer om at have en masse med Junior på bloggen, men det er der alligevel - og så kan folk bare springe de indlæg over, hvis de ikke gider :o)

Jeg nyder at læse om Olivia og se de fine indretningsting

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Jeg er SÅ glad for at det bliver en rodebunke! For selvom madopskrifter er meget velkomne, så virker det til at du har talent for indretning, så bare giv os lidt af det hele. :-)

MissMuffin sagde ...

Camilla, jeg forstår hvad du mener:) Jeg har også hele tiden haft lidt andet end mad med, men var bare i tvivl om, at en masse bolig-halløj ville blive for meget:)

Helle, det er godt at høre:)
Jeg ved ikke om jeg har talent for indretning, men jeg synes hvertfald det er rigtig hyggeligt at nusse med:)

Natazcha - Artsy Fartsy sagde ...

Jeg kender det godt, min blog var også primært til mine tegninger, men så lærte jeg at hækle, og det har fyldt ret meget.
Men skriv du bare om hvad du har lyst til, det er det skønne ved at blogge synes jeg, at det også ændre sig undervejs. Og man behøver ikke at skulle sætte sig i bås.
Jeg læser i hvertfaldt stadig med!:)

God weekend!

MissMuffin sagde ...

Natazcha, tror du har ret:)
Nu prøver vi hvertfald og ser, om det ikke lykkedes alligevel- tror også mest det er inde i mit hoved, at den er gal, for jeg kan godt lide, at tingene er i system:)