torsdag den 4. juli 2013

Grillet Steak Taco


 Efter den lille Weber er flyttet ind, så får vi grillet en del. Ikke hver dag, men vi øver os i at blive gode til det, også de dage hvor vejret ikke er såå godt..
Den anden dag fik vi tacos med grillet, spicy flanksteak, guacamole og masser af grønt. Det smagte virkeligt skønt og Kristian var især begejstret. Jeg ville have haft sådan nogle små pandekager, men det er åbenbart ikke til at få længere? Det her tager måske 20-25 min. at lave, men kødet skal så lige have lov at marinere mindst en times tid. Kristian styrede grillen mens jeg lavede grønt og guacamole (og holdt øje med ham og grillen), så det var nemt. Grøntsagerne var spidskål, feldsalat, tomater og agurk. Desuden grillede vi et par rester peberfrugt og det smager virkeligt godt sammen med kødet.

Grillet steak taco (2 pers.)
1 lille flanksteak

Spicy marinade:

1 dl. olivenolie
saft af ½ citron
1 spsk. sød paprika
1 spsk. spidskommen
2 tsk. chilipulver
salt, peber

Tilbehør:
Pandekager
Grønt
Guacamole

Rør alle ingredienserne til marianden sammen og hæld den i en plasticpose. Kom flanksteaken ved og vend rundt, så hele steaken er dækket af marinade. Lad den marinere på køl i mindst 1 time, gerne længere. Tag steaken ud af posen og kasser overskydende marinade.
Grill den på en godt varm grill eller grillpande i 3-4 min. på hver side. Den må gerne være lidt rød inden i. Skær flanksteaken i skiver og server med brød og pandekager.


HUSK KONKURRENCEN OM EN MINI-KOGEBOG- DELTAG LIGE HER.

Ingen kommentarer: