mandag den 29. juli 2013

"Projekt Badeværelse"

Nu er det hele endeligt gået i orden med forsikringen og med banken, så håndværkerne kan snart gå i gang med at lave vores badeværelse.
Vi var jo endnu engang så uheldige, at det har vidst sig der er flere problemer i kloakken under toilettet, så vi skal have banket hele gulvet op. Vores badeværelse er ikke nyt og moderne, men pænt og velholdt, så det er ret ærgerligt. Især også fordi, at det ikke ville blive pænt bagefter, når nu gulvet skulle laves. Så vi har klemt vores økonomi alt hvad den kan, så i samme omgang får vi pudset murene, lavet væghængt toilet og opmuret en bruser. Vi har egentligt ikke råd, men det kan bare ikke gøres billigere, når det alligevel skal laves..

Det er ikke meget der skal laves, men når man er to om at bestemme, så er det virkeligt ikke en nem proces, haha..
Det store billede var vores udgangspunkt. De lidt rå fliser på muren bag toilettet er rigtigt fine, men vi kunne bare ikke rigtigt finde nogle fliser til gulv og bruser, som ville passe dertil. Jeg vil gerne have noget med lidt sort/hvidt/gråt mønster som på de andre billeder, mens Kristians kodeord altid er "så neutralt og tidsløst som muligt". Temmelig kedeligt, men også fornuftigt nok. Nu er det jo bare vores eget, så jeg ville gerne sætte et lidt mere personligt præg på det hele..
Så nu er det vidst endt med, at vi dropper den rå og hvide murstensvæg bag toilettet og får lagt nogle lyse, rustikke natursten og så bare nogle hvide, matte fliser med hvid fuge inde i bruseren.
Så næste projekt bliver at finde det helt rigtige badeforhæng, et fint tæppe til gulvet, nogle lækre håndklæder og lidt nips!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Overvej om I vil have hvide fuger. Jeg har hørt flere murere udtale, at det er de fuger, der hurtigst bliver grimme.

PS. Er imponeret over, at du altid lige får lavet noget super lækkert aftensmad, og at det ikke virker til at være en pligt

MissMuffin sagde ...

Ja, og det vil den kære Olsen nok også sige, men det er bare pænere!
Uanset hvad, så skal vi jo have aftensmad, så det er jo en slags pligt og så kan man lige så godt gøre det sjovt og lækkert:) Hvis man sag ud og dag ind laver de samme retter, så bliver det en sur pligt, så jeg bruger gerne lige lidt tid på at planlægge:)