onsdag den 10. juli 2013

LCHF-sushi

Jeg er ikke den store sushi-spiser og bliver det nok heller aldrig. Smagen af tang er bare ikke mig! Ja, og så har jeg et meget anstrengt forhold til både rå og til røget fisk.. Såå, der er ikke meget tilbage at være vild med:)
Alligevel kastede jeg mig ud i en omgang sushi uden ris, for jeg havde både flødeost og en rest bagt ørred på lager. Opskriften er fundet hos Valdemarsro. Det var okay og ville være nemt til fx madpakken, men ikke noget jeg er særligt pjattet med. Så hellere en god skive rugbrød:)
Tangen er smurt med flødeost rørt med wasabipasta, sprøde grøntsager og fisk. Rullet, skåret i skiver og drysset med sesam. Jeg er ikke vandt til at lave sushi, så rullerne blev lidt løse. Jeg brugte en rest bagt ørred, gulerødder, peberfrugt og agurk som fyld.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

jeg kan faktisk rigtig godt li sushi - bare ikke alle de ris - så sådan en udgave her vil være den perfekte løsning til mig :-)

Jeg syntes nu du har fået rullet dem meget fine ;-)

god dag

kh maria

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Det ser rigtig lækkert ud, men jeg kan godt se, at hvis man ikke er så meget til tang, så er det lidt op ad bakke med sushi. :)
Og har du tjekket Beautyspace i dag? Tror at du har været heldig ;)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Orh det lyder nu ellers ret lækkert :)

MissMuffin sagde ...

Maria, så er det den perfekte løsning for dig:) Jeg synes hvertfald at flødeosten klædte den og man kan jo røre den med alverdens ting udover wasabi, så der er mulighed for mange varianter.. Og tak- men det her er også de fineste af dem:)

Helle, det smager jo af tang.. som jo smager af havvand... sååå det er ikke lige mig:) Nej, har ikke været forbi endnu, men det skal jeg da vidst lige så:) Tak!

Kristine, du er jo heller ikke i nærheden af at være den mindste smule kræsen:)