onsdag den 31. juli 2013

Snigeren..

Det kan stadig være lidt svært at fotografere hende Dolly, for hun er ikke særligt god til at sidde stille når kameraet bliver stukket i hendes retning:) Her har jeg forstyrret hendes middagslur i Høkassen. Hun må egentligt ikke være derinde, men døren stod på klem og så vidste jeg godt hvor hun kunne findes. Høkassen er det eneste rum i huset der er nogenlunde køligt i denne varme sommer, så hende og Kristian har sovet derinde nogle nætter og det giver hurtigt vaner:)
Dagen idag skal gå med en tur til lægen, hvor jeg skal have det sidste HPV-stik, lidt indkøb, en tur på biblioteket, vasketøj og så lidt afhængig af vejret enten læsning i hængekøjen eller rengøring.
Det har været skønt at kunne nyde den danske sommer, men jeg ville nu gerne have haft noget arbejde, for det føles lidt som "spild" bare at daske rundt herhjemme. Håber jeg er lidt mere heldig med at finde noget næste år..

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har lagt mærke til, at Dolly ikke har besvær med at trække vejret, når hun lukker munden. Emma så jeg kun billeder af, hvor hun måtte have åben mund for at kunne trække vejret. Emma var dejlig - heldigvis ser Dolly ud til at være faldet til hos jer.
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, det kan man altså ikke se ud fra billeder! Emma havde bestemt ingen problemer med at trække vejret og sov fx heller ikke med åben mund. Hunde har som regel åben mund når de er ude at gå og får det varmt, så på de billeder har hun selvfølgeligt åben mund. Hun snorkede lidt, men det gør Dolly også...