mandag den 1. juli 2013

Hverdag efter weekend...

Der blev lige lidt stille herinde i weekenden. Der har været nok at se til den sidste uges tid og det var der også i weekenden, men heldigvis gode ting:)
Fredag fejrede jeg sommerferien sammen med uni-pigerne på Ulla T, hvor vi spiste en brunch og snakkede et par timer. Senere var jeg sammen med et par af pigerne inde og studere udsalget..
Lørdag var jeg i Århus med Kristian, der gerne ville ned og studere udsalget i hans ynglings-butikker, så vi tilbragte en hyggelig dag i Århus. Vi skulle ha haft gæster, men vi tog en hurtig beslutning og det var bare super hyggeligt.. Hjemme igen fik vi lige en lille lur på sofaen og så endte jeg med at tage en tur i byen med Lise og Marie. Kom hjem kl. 6, men heldigvis uden nævneværdige tømmermænd denne gang:)
Tempoet var ikke højt igår, men vi nåede da båede Silvan, Plantorama og at få handlet til ugen. Kristian har ferie i denne uge, så dagene kommer til at gå med masser f praktiske projekter og rengøring. Det sidste er jeg hvertfald frygteligt bagefter med pga. eksamen..
Så vasketøj, rengøing og havearbejde, det er vidst planen for idag!
Ja, det er sq lidt kedeligt det der med at blive voksen og husejer, der er ikke meget action:)

Ingen kommentarer: