fredag den 30. august 2013

Lidt mere orden i kaos...

Når det hele ramler og der er mere orden i kaos er der kun 3 ting, som virker; rengøring, bagning og tid med dejlige damer. Det første er igen en smule autistisk, men det er så dejligt beroligende at skabe orden i de ting, hvor det nu kan lade sig gøre. Det var selvfølgeligt total spild af tid, for dagen efter kom håndværkerne igen og de kunne ikke undgå at svine. Men det hjalp alligevel. Det samme gjorde en omgang bagning af både lidt sødt og lidt godt brød, så der vil snart komme lidt opskrifter på bloggen igen. 
Torsdag aften tilbragte jeg sammen med de andre bloggerinder, for vi var blevet inviteret på lækker mad i Frederikshavn. Virkeligt lækker mad og virkeligt lækker vin i meget fine omgivelser. En super god aften på Restaurant Snerlen, som jeg stadig hænger i mig. Nå, men det fortjener selvfølgeligt sit eget indlæg.
Der er ikke helt orden i kaos endnu, men det er da tåleligt:) 
Dagen idag skal jeg tilbringe sammen med den lille møgunge (min lillebror) og i aften har jeg inviteret Kristian på date herhjemme i sofaen med film, slik, cola og pizza fra Azurra. Det trænger vi begge til.
En ny praktikplads har jeg også fået. Ikke noget, som jeg gerne ville, nærmest det modsatte. Eneste positive er, at jeg slipper for at skulle køre 40 km. frem og tilbage hver dag, for det her kan klares i bus eller på cykel. Nu må jeg bare få det bedste ud af det, selvom jeg godt nok har haft lyst til at tude over det. En praktik har jeg og så ender det med et afbud og en panik-løsning. Suk... Ja, og meget støtte er der ikke at hente i Uni, for der fyres jo straks en masse pædagogisk pis af om at det ikke er vigtigt hvor man er i praktik og bla. bla. bla.

Forresten, så kom lige forbi Gammel Torv imorgen, for der er der Udsattedag i Aalborg. Hjerterummet er selvfølgeligt repræsenteret og der vil være kage, kaffe, musik, tale ved bla. Lisbeth Zornig (sej dame!) og Hjemløse-fodboldtunering. Jeg er der selvfølgeligt, for det bliver et super godt arrangement er jeg sikker på!

2 kommentarer:

Helle sagde ...

Det er bare rigtig ærgeligt med den praktikplads! Håber dog at du får nogle søde kolleger som kan lære dig en masse, så opholdet ikke er helt spild af tid. Så også alle de lækre billeder fra Snerlen på instagram i går. Jeg må lokke svigerfamilien med derop næste gang jeg kommer på de kanter, og så skal jeg helt sikkert have et glas PX sherry ;-)

MissMuffin sagde ...

Helle, det håber jeg også. De var hvertfald meget forstående i telefonen, så jeg må bare gøre mig umage for at få det ud af det, som jeg gerne vil..
Uha, gør det, det var virkeligt lækkert og gennemført. Selvfølgeligt heller ikke billigt, men meget, meget lækkert. Den der dessertvin, den var god og rosin-agtig. Generelt var vinmenuen meget udsøgt. Tror aldrig jeg har drukket så god vin før..