tirsdag den 27. august 2013

Kaos, kaos, kaos

Der sker ikke lige så meget på bloggen i denne tid, men der er lidt kaos over det hele lige nu..
Jeg elsker orden. Orden, regler, rutiner, faste pladser, lister, aftaler, planlægning, skemaer. En lille smule autistisk måske, men jeg fungere bedst sådan. Lige nu er alt bare noget rod.
Huset er et stort rod. De eneste rum der fungerer efter hensigten er stuen og køkkenet. Ja, det ligner ikke engang sig selv, for Dolly er i løbetid og alt er pakket ind i tæpper. Overetagen er der stadig ikke sket noget med og badeværelset og gangen er håndværkerne igang med. Bad er i en vogn ude i indkørslen, hvor der kun lige er vand nok til hurtig bad og hårvaks. Ikke praktisk, når de sidste 4 dage er tilbragt med at male udendørs og jeg derfor ligner en, der er faldet i malerspanden og derfor skal skrubbe lidt ekstra hver dag i badet. Det sker så næsten hver gang i lunken vand i en kold vogn.
Håndværkerne er godt igang med vores badeværelse, men det betyder også, at her er et rend af fremmede hver dag. Nogle gange er de her allerede 6.30, så der skal jeg jo ligesom også være oppe og i tøjet. Andre gange er de her først langt senere. Sådan er det jo, men det er også lidt stressende for mig, for jeg kan ikke foretage mig ret meget uden at gå i vejen.

Idag bliver jeg så ringet op af mit praktiksted, at de alligevel ikke kan modtage mig i praktik, da deres praktikansvarlige har fået andet arbejde. Bum, 3 uger før start står jeg uden en praktikplads og må derfor bare vente på, at Uni får presset en hvilken som helst afdeling et hvilket som helst sted til at tage mig. Så lige pludseligt ved jeg ikke hvordan min hverdag ser ud og jeg har ingen indflydelse på min egen praktikplads. Jeg orker ikke engang tænke på, hvor mange steder det kan være, som jeg bare ikke har lyst til..

Min computer virker stadigvæk ikke, så jeg bruger stadigvæk Kristians og det er ingen fornøjelse kan jeg hilse at sige. Den er både anderledes, stor, tung, besværlig og bare ikke som min egen computer. Det er nok til at jeg bliver tvær.

Så lige nu er jeg faktisk ret stresset, for der er mere kaos end orden og derfor er jeg også temmeligt muggen. Derfor bliver der nok lige lidt stille i nogle dage til jeg lige har fået lidt mere styr på det hele:)

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dem jeg kender pakker hundens mås og ikke huset ind.

Simone sagde ...

Øv øv øv... Ikke sjovt når tingene ikke bare kan køre som på skinner. Er lige som dig, vil gerne have alt i orden. Håber på din nye praktik bliver god, og der snart kommer styr på det hele :)

Christina (Gem et lille smil) sagde ...

Sikke noget rod! Jeg krydser fingre for snarlig bedring over hele linjen.

Piskeriset sagde ...

Du trænger til et kram - helt bestemt - så det får du her, selvom det 'kun' er virtuelt. Håber at tingene snart flasker sig igen :-
*kram*

Elin Støttrup sagde ...

Ja, min første tanke var også, at du trænger til et kram. Og jeg kan godt følge dig i, at tingene skal køre som de plejer. Det kan være rigtig hårdt, mens det står på, men du skal nok komme igennem det. Du skal ikke have dårlig samvittighed over bloggen. Vi er her, når du er klar igen :-)

Kirsten sagde ...

Det er da noget rigtig øv, især med praktikpladsen.... Håber det hele ordner sig....

Anonym sagde ...

Håb på, at man finder en helt særlig god praktikplads til dig - én skal jo have den, så hvorfor ikke dig :-)

Jeg krydser fingre!
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Anonym, hvis det var en mulighed så havde jeg nok også gjort det.

Simone, så ved du også hvor meget kaos som kaos skaber:)

Christina, tak!

Piskeriset, jeg kan næsten mærke det- tak:)

Elin, jeg trænger hvertfald snart til lidt medvind, for synes godt nok jeg har været uheldig lige siden vi købte det her hus..

Kirsten, det er nemlig bare rigtig meget irriterende, for jeg var ligesom klar og mentalt forberedt på hvad jeg skulle og hvad jeg gerne ville med det.

Elsebeth, fordi at de er taget? Det er desværre sådan, at der kun er det antal praktikpladser, som der er studerende. Dvs. at der kun er dem tilbage, som ingen ville have. Jeg fik "heldigvis" et afbud her i området, ellers var alternativet Thisted(100 km herfra) og et område, som jeg ikke har interesse i..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

ÅH NEJ SØDE :( Det er jeg virkelig ked af at høre. Håber du kan få lov til at rase lidt ud i morgen, når vi skal på hyggetur.. Håber desuden, det kan få dig på lidt andre tanker... Vi skal i hvert fald gøre vores bedst <3 ØV!!!

MissMuffin sagde ...

Kristine, det er også bare noget skidt. Jeg har fået en praktikplads her i Nørresundby og det er selvfølgeligt dejligt nemt, men det er et område jeg slet ikke gider. Nu må jeg bare få det bedste ud af det..
Glæder mig til at se jer i aften:)

TestMedTestPå sagde ...

Ja det lyder godt nok kaotisk! Jeg er heller ikke god til kaos...
Håber det hele ordner sig snart og at den nye praktikplads bliver god selvom det ikke lige er drømme-feltet.
God weekend!