søndag den 18. august 2013

En smuk dag i det nordjyske..

Lørdag var en rigtig dejlig (sen)sommerdag. Dagen skulle være tilbragt til bryllup, men Kristian ligger stadig syg, så vi blev nød til at aflyse. Så ærgerligt! Bryllupper er de bedste fester.
I stedet tog jeg en tur nordpå. Først til mormor og senere landende jeg i sommerhuset hos Lotte g Carsten, sammen med deres gæster. En super hyggelig dag med masser af hygge, dejlig mad og en skøn tur i de smukkeste omgivelser. Danmark er så smukt på disse dage! Især Voerså. Selvom jeg aldrig flytter tilbage dertil, så er det der jeg kommer fra..
Nogle var i vandet (ikke mig!) og Ollie var heller ikke helt vildt begejstret, for bølgerne var lidt for høje for sådan en lille vandhund. Så gravede vi en masse huller i stedet:)
Dage som i går burde der være mange flere af, det er den slags der lader en op mentalt, giver ro og giver energi til hverdagen.
Dagen i dag bliver langt mere kedelig og praktisk. Badeværelse og det lille teknikrum skal ryddes, for i morgen begynder håndværkerne på vores nye badeværelse. Så der skal også ryddes op ude i vaskerummet, der skal vaskes en masse vasketøj, Dolly skal i bad og toiletvognen skal gøres ren og klar.
Ha en dejlig søndag :)

4 kommentarer:

TestMedTestPå sagde ...

Dejlige billeder af en dejlig dag.
Ærgerligt med brylluppet, men det var altid noget at du fik en god dag ud af det alligevel.
God bedring med manden.
Edith.

Piskeriset sagde ...

Øv hvor træls - bryllupper er nemlig de bedste fester. Og ja, efter min lille sviptur til Nordjylland i ferien kan jeg godt forstå din begejstring for området. Der er så smukt ♥

MissMuffin sagde ...

Edith, det var en dejlig dag- men et bryllup ville nu heller ikke ha været tosset, ligesom vi gik glip af besøg hos Kristians familie- men sådan kan det gå:)

Piskeris, det var virkeligt træls, men sådan kan det gå. Håber vi snart skal over at besøge Kristians familie og brudeparret i stedet. Nordjylland er smukkest :)

Line sagde ...

Skønne billeder!