mandag den 5. august 2013

På tur nordpå..

Vi har haft en rigtig hyggelig weekend, både i vores eget selskab, men også sammen med venner og familie. Skønt!
Søndagen tilbragte vi nordpå, først med frokost hos Lotte og Carsten og så med aftensmad hos Mormor. Behøves jeg sige, at vi kunne trille hjem?!
Da vi havde spist hos Mormor smuttede vi lige ned på stranden i Sæby inden turen gik hjemad. Dolly er i træning til at skulle overnatte hos Mormor, så hun skulle lige med ned og se vandet. Hun var ikke imponeret og synes vidst, at stranden er lidt kedelig:) Vi gik en dejlig tur og fik sand mellem tæerne inden vi trætte og mætte kørte hjemad i et fantastisk regn- og solskinsvejr.
Hele den her uge har jeg planer. Jeg skal i Hjerterummet en del gange, men har heldigvis også masser af planer om at se nogle af de dejlige damer i mit liv..

4 kommentarer:

Ninna Kndrup sagde ...

Der er bare SÅ dejligt i Sæby. Kommer der af og til, da vi har familie der. Indenfor de sidste to måneder har vi faktisk spist på Frk Madsen, Jensens Fisk og på Franks. Nyder altid at komme til Sæby. Og var det ikke fordi vi har vores børn og børnebørn her i Aalborg flyttede vi nok derop..

Annemette sagde ...

Skønne skønne billeder ;-)

MissMuffin sagde ...

Nina, det er en skøn by ja. Bare hele havnen, stranden og Kilden, det er så fint og hyggeligt. Ja, og gode restauranter! Vi gider ikke køre så langt til arbejde hver dag, ellers ville vi nok også gerne til Sæby. Jeg gad så rigtigt gerne have et sommerhus helt dernede ved stranden. De er såå hyggelige!

Annemette, tak! Der er også smukt!

Mette sagde ...

Åh nogle dejlige billeder :-)