fredag den 16. august 2013

Om hvor kedeligt det er at væe husejer nogle gange..


Der er lidt stille herinde, men det er igen fordi der ikke sker en helt masse.. Kristian har ferie den her uge, så vi skulle egentligt både lave lidt på huset, på tur og tilbringe en travl weekend med familiebesøg og bryllup på Sjælland. I stedet har Kristian været syg hele ugen og er det stadig, så der er ingen ting sket og vi har heller ikke fået noget særligt at spise...

Min tid er mest gået med forsikring, håndværkere, bank og alt det der mega kedelige noget, der har forfulgt os siden vi flyttede ind i Olivia. Det er 9 måneder siden at vi anmeldte skaderne på taget og der er stadig ikke sket en noget som helst. Så jeg er ved at blive sindssyg af det cirkus, hvor firmaer heller vil beskylde alle andre for at lyve, end at vedkende sig sit eget dårlige arbejde og så bare punge ud. Jeg laver snart ikke andet end at sende billeder, læse paragraffer, snakke med håndværkere, lave udregninger, prøve at forstå byggereglementerne og  læse forsikringsbetingelser.

Heldigvis er der gang i badeværelset. På mandag hiver de hele skidtet ned og der står allerede en toilet- og badevogn i indkørselen. Den er skræmmende nok på størrelse med vores eget badeværelse, haha! Nå, men det er faktisk ikke nemt at få nyt badeværelse, for man skal tage stilling til en helt masse. Især fliserne er et problem. For natursten er åbenbart ikke et hit, men det eneste vi synes er flotte. Så nu står valget mellem en temmelig dyr marmorflise (natursten) eller en billig keramisk flise. Suk..

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis jeg var jer, ville jeg læse godt og grundigt om, hvor sarte marmorfliser er på et badeværelse - spørg evt. nogle, der har dem allerede. Jeg skulle i hvert fald ikke nyde noget, dengang jeg lavede et nyt badeværelse. En drøm kan sagtens blive et mareridt at holde, hvis man gør det forkerte valg!
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, disse her er "pressede" og er derfor heller ikke så modtagelige for vand og kalk. Desuden kan man også behandle dem med alverdens ting og sager. De vil stadig være mere sarte end keramiske fliser og kræve lidt mere vedligehold, men det skræmmer nu heller ikke mig. Vi er kun os 2 voksne mennesker og jeg har ikke noget imod at gøre rent..

Anonym sagde ...

Vi har også den "pressede" model her i huset - bare mellem køkkenskabe og kogeplade/køkkenbord.
De er MEGET nemme at holde og vores er endda hvide med grå i ;)

Så dem kan I roligt vælge !

MissMuffin sagde ...

Det lyder sørme godt! Hvor er jeres købt- måske jeg er så heldig at det er samme sten, for den fåes i flere farver :)

Anonym sagde ...

Nu er det godt nok nogle år siden, men jeg mener at vi dengang købte dem i Silvan.
Ud fra dit billede at dømme, så er det de samme sten - bare i én anden farve ;)

MissMuffin sagde ...

Super. Vi har fundet dem her i Bauhaus. De er flotte og dyre, men vi ved stadig ikke hvad vi helst vil :)