mandag den 19. august 2013

Når man ikke er hurtig nok..

... så ender det tit med, at være for sent...
Det sker tit, at jeg er sådan lidt bagefter. At jeg opdager hvad der er et hit, langt bagefter de andre.  Både med tøj, mad, elektronik og boliggrej.Sådan er det også gået med det her print. Jeg synes simpelthen, at det er så fint med de røde sløjer. Det er selvfølgeligt udsolgt her på Wonderwall og kommer ikke igen.

Det er måske godt nok, for prisen er lidt høj. Det vil bare være så fint oppe på vores kontor/gæsteværelse, når det engang er klart.
Jeg har fundet nogle fine alternativer på fx etsy, men ingen med de røde sløjfer. Kender I nogen, der er dygtige til at tegne og kan tegne noget lignende til rimelige penge, så skal de selvfølgeligt endeligt kontakte mig:)

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Hvis kvaliteten er høj nok, så kan du også prøve at printe den ud på et papir i en god og lidt tyk kvalitet. Evt på en kopimaskine der kan klare at lave en fin farvegengivelse. Det har jeg gjort nogle gange, og det fungerer som regel fint, og er ikke noget man ser når den først er i ramme. :)

Anonym sagde ...

Det ville jeg altså også bare gøre - det som Helle siger. Jeg har set det gjort på den måde og det ser altså stadig ret godt ud. Det er da et forsøg værd, synes jeg :-)

Mvh Mette

MissMuffin sagde ...

Jaa, men selvom kvaliteten er god nok, så er den ikke god nok til størrelse 50x70 cm- desuden ved jeg heller ikke lige hvor jeg skulle finde så stor en printer:) Jeg vil nemlig gerne have det ret stort :)Tak for forslag!