søndag den 3. november 2013

Her godt det godt...

... send mere tid!
Ja, det går godt herhjemme, men det er virkeligt svært at nå alt det jeg gerne vil. Det er heldigvis et luksus-problem, selvom jeg tit savner at sidde og pusle med bloggen.
I stedet passer jeg praktikken, passer Hjerterummet, passer mit fritidsjob, roder lidt rundt med "Stemmer på Kanten" og kommunalvalget, spiser på cafe med søde veninder, tager til hyggelige fødselsdage, går lange ture med Dolly og kæmper en kamp mod nullermænd og vasketøj.

Hele ugen ha været fyldt med aftaler, så da jeg åbnede køleskabet lørdag morgen kunne jeg godt se, at der skulle et større indkøb til for at klare 2 hold gæster. Så der blev købt ind, gjort rent og lavet mad af flere omgange, så der var klart til gæster. Resten af lørdagen ble der bare spist alt for meget og hygget igennem, så da mit hoved ramte puden var jeg også færdig.

Søndagen er startet stille og roligt. Dolly ville IKKE ud i regnen, så vi har kun været i haven og jeg måtte gå turen til bageren. Lune rundstykker, fed ost og friskpresset appelsinjuice er nydt, mens Kristian stadig sover.
Senere skal der laves madplan, købes det sidste ind, ordnes vasketøj, bages boller og når vi det skal der ske lidt oppe på vores kontor, der ind til videre bare er et temmelig kaotisk pulterrum.

God søndag derude!

2 kommentarer:

TestMedTestPå sagde ...

Pyh jeg bliver helt forpustet bare af at høre om dine dage!
Men det lyder nu til at du alligevel kan finde tid til lidt hygge ;-) Dejligt!
Rigtig god søndag.
Edith.

MissMuffin sagde ...

Edith, det har også været lidt hårdt, men heldigvis mest hyggeligt :)