mandag den 25. november 2013

Sweets i Århus

 Søndagen tilbragte jeg sammen med Line og Kristine i Århus, hvor vi var inviteret med til fødevaremessen Sweets i Ridehuset.
Her var der mulighed for at få en snak med nogle forskellige udstillere og smage på nogle gode sager.
Ridehuset er rigtigt smukt, men ikke ret stort. Jeg var glad for, at jeg ikke havde betalt de 75 kr. i indgang, for vi var færdige på under en time.
Sweets åbnede kl. 10, men vi oplevede at flere af udstillerne ikke var klar. Flere af dem skulle nok også lige oppe sig lidt i forhold til deres fremtoning, for der var mange der virkede snobbede, sure og tvære.
Der var også nogen, der klarede sig rigtig godt. Jeg var især fan af Bornholms Mosteri og Vanilla Kompagniet, der havde nogle virkeligt lækre produkter og søde udstillere. Ja, og af Arla, der er ude med en serie af Unika Oste. Uhm, hvor jeg elsker ost, haha :)
Det var primært søde sager som chokolade og honning, men også en masse vin, kaffe, the og most. Vi smagte på gulerodssalt, honning med anis, lækker oliventapenade, romshots med vanilje, kirsebærsirup, hasselnøddesmør og mange andre gode sager. Med hjem kom også nogle flasker most fra Bornholms Mosteri, der gav os et godt tilbud.

Messen var rigtig flot, men det var simpelthen for småt til at betale 75 kr. i indgang, når der ikke kan bruges mere tid derinde og "messe-tilbuddene" generelt ikke var bedre.

På vej hjem smuttede vi lige i Ilva, for vi var kørt langt og havde jo ikke brugt en masse tid på Sweets. Der var masser af fine ting, men jeg købte kun en enkelt lækker krukke :)


Ingen kommentarer: