tirsdag den 12. november 2013

TEST: Helsebixen.dk

 Helsebixen.dk har spurgt om jeg vil teste lidt produkter og da jeg tænkte, at lidt "helse" ikke ville skade. Det blev dog de søde sager, der røg i kurven, så det er der vidst ikke meget "helse" over:)
Raw cacao nibs, Coconut Palme Sugar, Cranberry Sirup, Maltsirup og Creamy White Chocolate Lemon&Poppy Seed. Ja, ene søde sager, som jeg glæder mig til at teste.. Min søde tand er virkeligt slem lige for tiden!
Som I kan se har malt-siruppen det ikke for godt. Pakken var virkeligt tapet til, men kassen var lidt for lille og varerene for dårligt beskyttet. Malten røg lige i skraldespanden, for udover at lække klistret sirup udover det hele, så var det fuldstændig umuligt at få låget af!
Ja, og ikke nok med det. Jeg havde bestilt en speltmalt, men den kom ikke. Da jeg tjekker min bestilling og bagefter siden, så ser jeg at den er udgået. Nu lød den lige særligt spændende og havde jeg vidst, at jeg ikke kunne få den, så havde jeg bestilt noget andet. Det fik jeg så ikke muligheden for.
Det eneste jeg rigtig har nået at teste er denne lækre chokolade. Jeg er vild med kombination af citron og birkes. I denne søde og bløde chokolade er det også en helt perfekt kombination med citronens syrlighed og de sprøde birkes. Uhm. Den kunne jeg sagtens finde på at købe igen- det er hvertfald svært at holde sig fra de sidste stykker i køleskabet:)
Næste projekt må blive at bage nogle gode, tykke pandekager til den der sirup med tranebær!

Helsebixen.dk har et overvældende stort sortiment af både fødevarer, husholdning, personlig pleje, kosttilskud og meget mere. Siden kræver lige at man bruger 2 min. på at navigere sig ind til det man leder efter, men herefter er det hele opdelt i overskuelige kategorier.
Jeg vil give Helsebixen.dk 3 store ud af 6 mulige stjerner.
Stort sortiment og spændende produkter, men der var både fejl i min bestilling og problemer med emballagen.


4 kommentarer:

Sofie sagde ...

Øv, hvor ærgerligt at der ikke var helt styr på varerne. Jeg elsker helse kost, så jeg vil bestemt kigge på deres hjemmeside :)

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Skønne ting du har valgt - jeg har også fået mulighed for at teste hos dem og det er da lige før jeg laver en kopi af din bestilling:-) Og håber det går bedre med indpakningen! Uha, jeg har selv webbbutik med masser af den type varer og jeg pakker ALT ind enkeltvis i bobleplast og masser af skumfiduser i kassen så intet ligger helt op ad hinanden! Jeg har heller aldrig fået en eneste klage fra kunder over problemer med emballagen. Til gengæld genbruger jeg rigtig meget emballage - sender i papkasser jeg selv har modtaget osv osv

MissMuffin sagde ...

Sofie, det var lidt ærgerligt hvertfald. Men det viser også, at jeg er blevet behandlet som enhver anden kunde og at der kan ske fejl. De er hvertfald i gang med at undersøge hvad det lige er der gået galt med bestillingen..

Tante Sød, vi er nogle være sukkergrise :)
PostDanmark er altså også hårde med deres pakker, så der skal pakkes rigtigt godt ind for at det holder til deres behandling..

Anonym sagde ...

Har du nogensinde testet andre helsebutikker på nettet? Jeg er selv stor-kunde hos www.naturoghelse.dk, hvor jeg bestiller alle mine helse-varer. Der har jeg i øvrigt aldrig oplevet varer, der var ødelagte ved levering.