torsdag den 28. november 2013

Jeg..

... er bange for mennesker i sådan nogle dragter der forestiller dyr. Især Bimse og Bamse, der hærgede i gågaden i Sæby, hvor jeg kom som barn.
 
- har slet ikke grønne fingre. Mine potteplanter lider en langsom og sikker død selvom jeg gør hvad jeg kan for at holde liv i dem!

... elsker øl modsat mange andre piger. Ikke, at jeg også holder af en godt glas vin eller en fin coctail, men en kold øl er til at forholde sig til uanset anledning.

... er meget lugtfølsom. Dårlige lugte og kraftigt parfumerede lugte gør, at jeg har svært ved at koncentrere mig.

... hader nisser og klovne og gammeldags dukker. Der er simpelthen for uhyggelige og grimme på den der måde at det næsten ikke er til at holde ud.

.. er en rigtigt frossenpind. Man finder mig altid i sofaen med tæppe og tykke sokker. Men om natten sover jeg bedst når der er iskoldt.

... har kendt Kristian i 9 år. Han er 12 år ældre en mig, men det betyder ikke rigtigt noget. Især ikke efter, at jeg er blevet ældre.

... er et rigtigt A-menneske, der godt kan lide at stå tidligt op, især i sommerhalvåret. B-mennesker synes som regel, at jeg er ret irriterende om morgenen, haha.

.. gør rent når jeg er stresset. Så de tidspunkter, hvor der er mest rent og ryddeligt herhjemme, er jeg som regel stresset. Totalt tvangshandling, der giver en dejlig følelse af en slags kontrol :)

... sover meget tungt. Når Kristian kommer sent hjem opdager jeg ham først når jeg står op næste morgen. Der kunne sikkert ligge sig en fremmede i sengen uden at jeg opdagede det :)

.. er lidt doven. Ikke, at jeg ikke gider lave noget eller arbejder, men jeg har ikke noget udpræget konkurrencegen. Skal man være den bedste til noget, så kræver det en stor indsats. Det gider jeg sjældent, men det er ikke det samme, som jeg ikke gør mig umage. Jeg har bare ikke behovet for at være bedst og prioritere min indsatser.

.. har mange laster. For at nævne nogen; Nutella, dåsecola, ting i pæn indpakning, boligmagasiner, brød med tandsmør, jordbær, dameblade, syntetisk børneyoghurt, duftlys, blomster......

... er lidt mørkeræd. Det er Dolly også. Så vi er et kønt par når vi går morgentur:)

... bander meget. Generelt har jeg ikke et særligt pænt sprog og kan godt lide at sige tingene som de er- understreget af et bandeord :)

... er måske en smule autistisk. Jeg planlægger alt. Hver dag planlægger jeg min dag og jeg er ikke meget for afvigelser. Det er alt fra vasketøj, aftaler, afslapning, længere telefonsamtaler, besøg, indkøb og alt der imellem. Mine venner ved godt, at uventede besøg ikke er det bedste jeg ved :) Jeg elsker også huskesedler, lister, skemaer og systemer.


7 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Haha, hold op en masse fællesnævnere.
Øl, tjek, tjek, tjek! Det er altid min favorit, rødvin er også ok, men øl er nu allerbedst.
Frossenpind, tjek!
Klovne, nisser og dukke-frygt, tjek! (Hvilket gør at de voksne, der tager dragter på, ofte også virker svært skræmmende)
Dovenskab (især mht til arbejde, jeg giiider ikke), tjek!
Planlægning, tjek, tjek, mega-tjek :D Kan ikke udstå, ikke at have styr på tingene, og lister er et hit.

- Anne

Marian N. Larsen sagde ...

Sikke et sødt indlæg. Der er flere af de ting du nævner, som bestemt også passer på mig....

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Hvor er det sejt at lave sådan en liste om omkring sig selv.
Jeg kunne ikke lade være med at stoppe op ved den og Kristian og dig, for der er nemlig også 12 år mellem mig og min kæreste. Vi har godt nok kun været sammen i 1 1/2 år, men regner med at vi snuppet en del år sammen endnu ;o)

Jeg er også helt pjattet med lister! Uhh, det er det bedste jeg ved. Kontrol, kontrol og mere kontrol :o)
Modsat dig, er vores hjem altid pænt og rent når jeg har overskud :o)

Anonym sagde ...


Hej Miss Muffin

Super godt skrevet.

Kunne bestemt genkende nogle ting fra mig selv.

God dag og weekend til dig og dine.

Hilsen Lene

Anonym sagde ...

Dejligt personligt indlæg. En smule skræmmende dog at jeg lige så godt selv kunne have skrevet den præcis samme tekst.

Elsker din blog. Tak, for en masse god inspiration.

God weekend,
Nanna

Unknown sagde ...

HIHIHI min fætter var indeni Bamse eller Bimse i sommerferien..... (det betød ekstra karameller) :)

MissMuffin sagde ...

Anne, vi er vidst meget ens. Jeg gik forbi Salling idag. De har et helt vindue kun fyldt med pisse uhyggelige nisser! Tror du jeg kan sagsøge dem for de mareridt det helt sikkert kommer til at koste mig :)

Marian, mon ikke at vi alle ligner hinanden rigtigt meget når det kommer til stykket.

Charlotte, jeg har til påsken 2014 kendt Kristian i 10 år. Det er længe. De første 3 år var lidt on and off, men jeg var også kun lige blevet 17 år da vi lærte hinanden at kende. Så jeg havde lige noget der skulle løbes af inden jeg var klar til et forhold.

Lene, mange tak:)

Nanna, mange tak :) Ja, mon ikke vi alle ligner hinanden mere end man lige går og tror:)

Anne K, uf hvor ville jeg bare blive endnu mere bange hvis Bimse og Bamse havde slugt min fætter og troede de kunne bytte ham for karameller :)