søndag den 10. november 2013

Anmeldelse: "Sengelæsning for Madelskere" (Gyldendal)

Denne lille bog af Claus Ib Olsen er en anderledes madbog. Der er ikke en eneste opskrift, men til gengæld en masse læsestof og mad og traditioner om mad. På en måde en lille historiebog, der er meget underholdende når man er en madnørd som mig. Jeg sluger gerne lige et par af de korte kapitler hver aften ingen sengetid. Bogen består nemlig af en masse små kapitler/overskrifter med hver deres emne og der er ingen billeder. Kun nogle få gamle illustrationer omkring det omtalte emne.
En oplagt gaveide til madelskere :)
Eneste minus er, at der ofte er nogle små gentagelser, som man har læst en gang. Det trækker en lille smule ned, da det kan gøre læsningen en smule kedelig.
Jeg giver bogen 5 store ud af 6 stjerner.
Super hyggelig lille bog med masser af spændende informationer. Helt sikkert en oplagt gaveide- den fås også i en udgave om haven "Sengelæsning for Haveelskere".

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor er den fin, og lyder rigtig hyggelig - tror Havebogen ville være lige noget for min mor, ved du hvor den forhandles?

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, det kunne jeg nemt forestille mig den kunne være:) Jeg tænker, at den fås i de fleste boghandlere, da det er Gyldendal der udgiver den. Er jeg sikker på jeg spottede dem i Salling i går :)