fredag den 11. april 2014

Små hverdags-glæder på Instagram

Husker I at følge mig på Instagram (missmuffinblog)?
Her deler jeg ofte et lille glimt fra hverdagen af den slags, som ofte ikke når helt til bloggen.
Ligesom denne lækre kurv. Sammen med et par af Uni-pigerne skulle jeg lave kedelig jura-opgave. Havde lovet at tage kage med, men så endte det også med lune, nybagte boller. Pakket i kurven sammen med smør, Nutella, jordbær og små citronmåner. At gøre sig lidt umage engang imellem er virkeligt hyggeligt og gruppearbejdet blev pludseligt en lille smule sjovere:) Kantinen stod for levering af Vanilje-kaffe, som er den eneste slags virkeligt søde og mælkede kaffe som jeg kan drikke :)
Må indrømme at jeg er blevet lidt afhængig af Instagram og elsker at følge både kendte og ukendte derinde. Det er ikke hver dag, at jeg poster et billede, men der plejer ikke at gå mange dag imellem.
I eftermiddag tager jeg til København for at besøge min søde Lise, så bloggen kommer til at stå stille, for jeg tager hverken kamera eller computer med. Håndbagage sætter sine begrænsninger! Er dog sikker på, at der nok kunne komme lidt på Instagram, så kig med der hvis I har lyst:)
Noget andet jeg først lige har lært at bruge er SnapChat. Uni-pigerne "snapper" mig tit og det er altså også ret så hyggeligt:)


4 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor hyggeligt, så kan dagen kun blive god, når den starter ud med sådan en kurvfuld.

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, det er super hyggeligt :)

Mette sagde ...

Jeg gad da godt være i gruppe med dig :)

MissMuffin sagde ...

Mette, det er også hyggeligt :)