onsdag den 16. april 2014

Rygrad som en regnorm


Vores spisebord er nok mit ynglings-møbel. Hvor lækker er den bordplade ikke lige?
Bedst er, at vores enorme sofabord har samme plade, så i husets vigtigste rum er der masser af smukt træ at glædes over.

Nu var jeg ved at være der hvor jeg ville sværge, at NU skulle der altså IKKE mere Kähler ind herhjemme, for her er sååå meget i forvejen.
Så skete der bare lige det, at jeg manglede noget til mit spisebord og så kom jeg til at snuppe denne grå urtepotte med hjem, som så lige fik selskab af en af mine Bellino-krukker. Ja ja, man har et standpunkt til man får et nyt:)

Ønskede mig egentligt den store Botanica krukke i den fine rosa farve, men den minder lidt om denne fine vase fra Idemøbler, som pynter sammen med endnu en Kähler-vase i stuen.
Ja ja ja, det er vidst lige meget Kähler nok, så NU er det SLUT :)
(Eller, ønsker mig faktisk et par Mano-tallerkner i flotte farver, som jeg kan bruge som små fade.)

5 kommentarer:

Christina sagde ...

Det ser så pænt ud, og står godt til den lækre bordplade.
At have rygrad som en regnorm kender jeg alt for godt :-)

loppemor sagde ...

forstår godt du er glad for de lækre bordplade :) de er total fede og så gir de bare så meget hygge. Jeg selv er også ret vild med ting fra kahler, og der har jeg så en rygrad som en regnorm (hi hi)du er total god til det med og skabe hygge i hjemmet :) god påske her fra fyns land

Anonym sagde ...

Du har simpelthen den fedeste stil. Den er fin men lidt rå på samme tid......og så er jeg bare så imponeret over alt det du får lavet i køkkenet.
God påske fra Hanne

Pia sagde ...

Det ser fint ud hos jer! Min rygrad er også som en regnorm når det gælder Kæhler og det hjælper ikke at have en søster, der bor i Næstved og kan sendes til outlet events. God påske :-))

MissMuffin sagde ...

Christina tak :) Det er ikke sådan med den rygrad- eller manglen på samme :)

loppemor, de bløde farver fra keramikken passer godt sammen med den rå bordplade :)

Hanne, mange tak :) Jeg har boet meget fimset, men nu hvor huset er meget fimset i sig selv og Kristian også skal bo her, så har jeg skruet lidt ned for det ved at tilføje lidt rå ting imellem:)
Tak, synes ikke engang jeg er særligt flittig i køkkenet for tiden:)

Pia, tak:) Nooo. Så fik du sikkert noget rigtigt fint til billige penge. Jeg er misundelig :)