mandag den 7. april 2014

Søndags-hygge


Mormors fine stel og pastelfarvede macarons klæder hinanden og indbyder til søndagshygge, læsning i soafen og for nogen fodboldkamp i fjersynet.

Kraftigt inspireret af denne fine bog vil jeg fremover se om der ikke kan komme lidt mere kvalitet ind i weekendens søde indslag. Ud med chips og bland-selv-slik og ind med lidt af det, der ikke kræver helt så store mængder for at stille den søde tand. Ikke at det skal være sundt eller sukkerfrit, men bare lidt bedre. Nogle gange købt, nogle gange hjemmelavet.
Denne weekendens søde indslag blev lækre macarons fra Salling. Da jeg snusede rundt i osteafdelingen lørdag formiddag så jeg straks disse skønheder og glemte alt om ost.
5 stk. til den fine intropris på 24 kr. kom med hjem sammen med en flaske lemonade, for nogen herhjemme er vild med citron. Uhm, det var godt:)

Weekenden har generelt stået på gode sager.
Fredag forhånds-fejrede vi vores 10 års-dag med pasta-middag ude i byen og Jamie Cullum i Musikkens Hus. I dag, for præcist 10 år siden mødte vi hinanden på Peter Wessel i Blokhus. Det er lidt vildt og lidt skræmmende, at 10 år bare lige går. Og hvordan jeg dengang for 10 år siden hvertfald ikke drømte om fast forhold, socialrådgiveruddannelse og hus i Nørresundby. Den dag i dag kunne det bare ikke være anderledes.
Lørdag aften fejrede vi søde Mormor med gaver, blomster, flæskesteg og selvfølgeligt den tilbagevendende fødselsdagskage.

2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Åh, Empire stellet er altså bare så fint. Skal virkelig nære mig for ikke at inkludere det også i RC samlingen.

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, der er simpelthen også alt for meget smukt stel i verden til kun dette ene liv :)