torsdag den 3. april 2014

Et rigtigt godt genbrugs-kupDen anden dag skulle jeg bare lige ud forbi GenbrugNord og kigge lidt sammen med et par af Uni-pigerne. Bare lige kigge i butikken, tage nogle billeder til deres snarlige forårsmarked og hilse på mine vejledere.
Så stod den her gamle kiste selvfølgeligt i butikken. Og selvfølgeligt blev jeg forelsket. Kunne godt se, at jeg måske ikke havde plads derhjemme og den var lidt dyr, så slog den i første omgang ud af hovedet. Så skete der selvfølgeligt lige det, at den kun varede i 2 minutter og så slog jeg til:) Ja ja, jeg har rygrad som en regnorm:)
På kasse står der "Husmands Kreditforening Aalborg". Så det er en gamle kasse fra Aalborg og gammel er den hvertfald, for den har masser af skrammer og er godt rusten.
Jeg kan ikke rigtigt finde en masse om dens oprindelse eller hvad den har været brugt til, men herhjemme skal den helt sikkert nok få en funktion, for den passer så fint ind med resten af mit skrammel:)

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Jeg er død af misundelse!!!!

loppemor sagde ...

nøj den er jo total fed ;) og ville også passe godt ind i mit hjem :) hade jeg mødt den på min vej hade jeg også slået til :) rigtige god weekend til dig.

MissMuffin sagde ...

Kristine, det håber jeg ikke du er :) Men den er sååå fin- du vil elske den :)

loppemor, den er rigtigt fin. Og lige mig :) God weekend!

A + K = ♥ sagde ...

Wauw, den er bare fin - det er altså et fedt sted at komme, de har så mange lækre sager.

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, så prøv at forestille dig at være i praktik der? Hver dag var en fristelse, men jeg styrede mig ret fint synes jeg selv :)