mandag den 14. april 2014

Nordic Tales og noget om emballage


Jeg elsker detaljer. Når der lige er kræset lidt ekstra. Det er en af de små ting, der kan gøre en dag bare lige en lille bitte smule bedre.

Jeg er en rigtig emballage-nørd. Ikke på den måde, at jeg går op i om det nu også er den mest bæredygtige, praktiske eller økonomiske af slagsen, men på den måde, at pæn emballage gør en stor forskel når jeg køber et produkt.
Det kan både være afgørende i forhold til om jeg vælger et mærke frem for et andet og være med til at gøre et køb endnu bedre.
Vi har købt denne fine lampe fra Nordic Tales. Da jeg så emballagen blev jeg bare endnu mere glad. Hvor fint er det ikke lige?
Den fine æske ligger nu og pynter i vindueskarmen i kontoret, for den er da alt for fin til at smide ud. En dag bliver den nok brugt som gaveindpakning :)

Den fine fatning i sæbebehandlet eg hænger nu for enden af vores trappe op til 1.salen. I må lige vente med at se den, for i sådan et gammel hus som det her er der altid udfordringer, især med strømmen har det vist sig. Den hænger der og den lyser, men ledningsskjuleren døde selvfølgeligt i kampens hede og der er mange meter ledning i vejen.
Jeg drømmer om denne plakat og denne skammel til at pynte sammen med lampen, så trappen ikke er helt så bar og kedelig som nu.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Den er virkelig flot den Bright Sprout fra Nordic Tales.

Har du set nogle af deres øvrige produkter?

Mvh Jannick