mandag den 31. oktober 2011

Mandag..

Jeg har haft denne fine vintage-sag hængende i flere år efterhånden. Kun brugt en enklet gang til en temafest, som den blev indkøbt til. Det er lidt synd, men idag vil jeg prøve at tage den med ind forbi en af byens systuer, for måske de kan korte den lidt af, så jeg i stedet for en kjole får en rigtig flot top. Det håber jeg!
Samtidig kan jeg lige kigge på nogle gaver. Med 3 fødselsdage denne måned og julen, der nærmer sig, så er der temmeligt mange gaver der skal indkøbes og jeg holder jo af, at være i god tid. Så idag skal der lige købes et par stykker, for jeg tror jeg ved, hvad det skal være:)
Jeg var jo så "heldig", at få en ekstravagt i Salling igår, hvor årets julekatalog udkom. Hold nu fast for en travl dag det vidste sig at blive, for allerede inden dørene ble åbnet var der helt sort af mennesker udenfor. Sån plejer det oftest at være i hele december, så jeg vil prøve at få købt de fleste af mine gaver her i november, så jeg undgår det værste menneskemylder!

9 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Godt tænkt! Det er da synd, hvis den blot skal gemme sig i skabet :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, det er jeg desværre lift bange for at den skal, for damerne på systuen ville ikke røre ved den:(

Piskeriset sagde ...

Argh - hvorfor ikke? Turde de ikke?

Anonym sagde ...

Jeg synes nu ellers at den ser ret så lækker ud som den er :-) håber da at du kommer til at bruge den anyways, nu du alligevel har fundet den frem ;-)

hilsen Lærke - hende som følger med I det skjulte og nyder den gode læsning :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, de turde ikke nej. De kunne ikke lave kanten pæn..

Lærke, den har bare sån en træls længde, men måske et bælte eller noget kan hjælpe med at gi lidt form:)
Dejligt du lige gir dig til kende, for ved der er mange der følger med i det skjulte og det er altid rart lige at høre:)

Anonym sagde ...

Jeg håber da at du får den udnyttet lidt, og prøver forskellige muligheder med den, ellers er der måske nogle genbrugsbutikker der ville blive ellevilde efter at få den eller os ville jeg :-D hihi.


/Lærke :-)

MissMuffin sagde ...

Lækre, vil bare heller ikke af med den, for den er bare så fin, haha!! Kunne godt tænke mig en fin pailliettop, men synes aldrig jeg finder nogen..

Anonym sagde ...

Øvbøv at de ikke kunne hjælpe dig i den sybiks :-( Jeg synes ofte at jeg har set paillettoppe i h&m, men hmm, måske der kommer nogle her til nytår ;-) god jagt.

/Lærke :-)

MissMuffin sagde ...

Lærke, det var nemligt øv.. Det skal helst bare være sån nogle oversize nogen og det er der aldrig...