tirsdag den 4. oktober 2011

Madbudget september 2011

Der er tilsyneladende mange, der synes, at de indlæg jeg lavede i foråret omkring vores madbudget er ret spændende, for jeg har fået en del kommentarer og mails vedr. dem.
Derfor starter jeg op igen med vores forbrug for september måned:)

Vi har brugt 2.441 kr.
Det er ret godt klaret!! Jeg havde ellers en ide om, at beløbet var noget højere, for der har ikke været helt så meget struktur på vores indkøb, som der andre gange er.
Jeg tror måske også godt, at det kan være 100-150 kr. mere, for vi har også købt rugbrød ved bageren, som jeg vidst har glemt at skrive på og så har jeg også købt lidt frugt i Salling.
Dette beløb er kun for maden og sån noget som rengøringsmidler, bagepapir, toiletpapir osv. Alt det vi har købt ved siden af som dvd'er, læbepomader, nips, magasiner, klippekort osv. er ikke medregnet.

600 kr. er brugt på torvet på grøntsager, fisk, ost og blomster- ja, blomsterne er på vores madbudget, for jeg vil bare ha en frisk buket hver uge!
Vi har bla. købt 17 l. økologisk skummetmælk og jeg kan generelt se, at jeg har købt rigtig meget økologisk denne måned, men der har også været flere gode tilbud.
Emma er kommet tilbage på hendes gamle foder og det kommer til at fylde omkring 200 kr. om måneden på budgettet, for det er lidt dyrt. Desuden får hun jo også alt muligt andet, som er medregenet i madbudgettet, for hun skal jo ha mad uanset hvor lidt eller hvor mange penge vi har:)

Fryseren er fuld af frugt og grønt, 4 pakker godt kød og 2 økologiske kødpølser.
Der blev købt vaskepulver på tilbud, så det kommer vi ikke til at mangle foreløbigt.
Desuden prøver jeg at få tømt lidt ud i lageret af gode sager, for dem er der virkeligt mange af, og det er nok det, der har reddet madbudgettet denne måned:)

9 kommentarer:

frk. sveske sagde ...

Orv! Det var en god idé med indlæg om madbudget - det er altid sjovt at se, hvad andre, som går op i mad, bruger på indkøbene. Den idé tror jeg, jeg vil tage med til min blog. Forsøger nemlig at spare... men ser det nu også sådan ud? Nu er jeg i hvert fald blevet nysgerrig - tak :-)
- frk. sveske

MissMuffin sagde ...

Frk. sveske, jeg fik hvertfald nogle overraskelser da jeg lige startede- fx. brugte vi 50 kr. om måneden på platicposer, som bare endte som skraldepose.
Nu købes der kun 3-4 stykker på en måned...

Karina (Korsholms Kreative Hjørne) sagde ...

det er da en super ide :)
for man kan jo ikke lade være med at være lidt nysgerrig :)

måske jeg også lige snupper din ide :)

frk. sveske sagde ...

Jeg tror nu ikke, jeg får de store overraskelser, men man kan jo aldrig vide... Det er nemlig ikke fordi, jeg slet ikke ved, hvad vi bruger, for det har en konto for sig selv - men hvad får vi for pengene? Det vil jeg lure lidt på ;-)
Tak for input.
- frk. sveske

Maria sagde ...

sådan, det er da meget godt gået to voksne mennesker med hund! og så uden en plan... wow... jeg tør ikke regne mit sammen, alt for rodet ;-)

MissMuffin sagde ...

Karina, det er hvertfald en god måde at se, hvad det egentligt er at man køber:)
Da jeg startede troede jeg også, at jeg købte meget mere økologisk end jeg faktisk gjorde..

frk. sveske, det har vi også, men der ryger også andre ting med hjem nogle gange, som ikke kan betegnes som mad eller husholdning..

Maria, det er også første gang at det ser så pænt ud!

Karina (Korsholms Kreative Hjørne) sagde ...

miss muffin det er rigtigt men vores buget er på ca. 1500 pr måned og det går nu meget godt men det er måske interessant for andre bloggere at læse lidt om.. :)

Unknown sagde ...

Jeg er også gået i gang med at holde øje med hvad vi bruger vores penge på og hold da op nogen overraskelser man kan få sig engang imellem. Men det er jo kun godt for så kan man jo skære ned de rigtige steder :-)

MissMuffin sagde ...

Lone, det er nemlig en rigtig god ting, for man har alligevel nogle vaner, som er så indgroede, at man ikke er bevidst om dem:)