fredag den 28. oktober 2011

Endeligt fredag...

Hurtige ændringer af mine planer er ikke noget jeg normalt gør så meget i og idag var et bevis hvorfor; da jeg stod op tog jeg en hurtig beslutning om at tage en tidlig forelæsning, så jeg havde weekend kl. 10  i stedet for kl. 14. Så kl. 10 gik jeg glad hjem for at holde weekend.
Nu har jeg så bare lige opdaget, at jeg glemte et møde på Uni kl. 10! Som i fuldstændig glemte det, lige indtil for 5 minutter siden. Suk... Heldigvis var det ikke så vigtigt..
Formiddagen er gået med at gøre rent og ordne det tøj, der sku stryges. Nu er der klar til weekend!
Imorgen skal jeg kun lige vaske tøj og på torvet efter grønt, for min sædvanlige praktisk-søndag er skiftet ud med arbejds-søndag i denne uge!

4 kommentarer:

Anna sagde ...

Kender godt det med fuldstændigt at svede tingene ud..
Hvordan kan det være at du 'bare' kan tage til en tidligere forelæsning? Hos os ligger de rimeligt fast.

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Pyh, godt du ikke gik glip af en masse vigtigt så ! Kender godt det med, at man lige tænker "Hey, hvorfor har jeg dog ikke tænkt på, at gøre det lidt tidligere end egentlig planlagt, så jeg kan nå andre ting også", hvor man så pludselig opdager, at der egentlig var en grund til, at man ikke ændrede i planerne :) hehe. Sådan kan det gå ;) Du har også brug for weekend, så nu håber jeg du nyder den i fulde drag, trods arbejdssøndag!.

Piskeriset sagde ...

Sikke et hyggeligt billede :-)
men argh at misse mødet. Godt det ikke var vigtigt.

Hav en skøn weekend :-)

MissMuffin sagde ...

Anna, vores ligger også fast, men da vi er så mange er der hele 4 hold. Dvs. hver forelæsning afholdes 4 gange, så selvom de ikke er så begejstret for "holdshopperi", så gør jeg det engang imellem for at få tingene til at hænge bedre sammen..

Kristine, jeg forstår simpelthen ikke jeg ku svede det ud, det er ret pinligt. Men nu er der weekend og så er alt godt:)

Piskeris, elsker stearinlys:)
Ja, det var sån et evalueringsmøde for studiestart, så det var godt nok...