torsdag den 27. oktober 2011

Torsdag..

Ja, der sker altså ikke en masse spændende herhjeme lige for tiden og det er ikke meget mad, der laves i mit køkken. Har hverken tiden eller lysten. Eller jo, lysten er der, men nogle gange er det ligesom min fantasi forsvinder lidt og så må jeg jo vente på, at den kommer igen:)
Idag skal jeg heller ikke I skole, for jeg har et møde oppe nordpå sammen med den lille møgunge, som virkeligt har formået at leve op til det navn. Så selvom jeg er både skuffet og sur, så bløder mit søster-hjerte alligevel, så jeg prøver at hjælpe ham så godt jeg nu kan. Det er virkeligt bare noget tis...
Først skal der dog lige læses lektier til imorgen, for det orker jeg næppe når jeg kommer hjem i aften... Der er jeg nok bare træt og tvær:)

6 kommentarer:

Dorte sagde ...

Hold da op - sådan plejer du da ikke at lyde?? ;)

Men det os okay at ha dårlige dage ind imellem.....;)

Måske skole/lektier overskygger en del for tiden - så er det som os okay at drosle lidt ned i køkkenet - det skal nok vende tilbage, det er jeg sikker på!

MissMuffin sagde ...

Dorte, bloggen afspejler som regel også kun den positive side, alt det trælse passer bedre ind under de mere private rammer. Men ja, alt er ikke idyl og lige for tiden fylder skole, lektier, arbejde og min bror probelmer bare rigtig meget, så jeg er sq træt når der endeligt er tid til andet..

Hyggemor sagde ...

Øv bøv :-( Har selv en dårlig periode og det er dræbende og det går ud over både inspirationen og lysten til at lave al den dejlige mad. Men som Dorte skriver, så skal den nok komme igen. Jeg sender lidt gode vibes i din retning :-)

MissMuffin sagde ...

Hyggemor, det er hvertfald nemmest at være fantasifuld hvis der er tid og overskud til det, for jeg er desværre ikke en af dem det bare lige sån "kommer til"- jeg skal sq selv lede efter det, haha..
Se frem til weekenden, som bliver uden arbejde og forhåbenligt uden for mange lektier, så skal der nok komme overskud på kontoen igen..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Held og lykke nordpå søde ! og bare rolig, fantasien kommer helt sikkert snart igen ;)

MissMuffin sagde ...

Kristine, det må vi håbe, for det er altså lidt kedeligt at være så kedelig:)