fredag den 21. oktober 2011

Ud i det blå..






Besøget hos dyrlægen gjorde mig lige knapt 1.000 kr. fattigere, men Emma fejler heldigvis ikke noget alvorligt. Hun er bare blevet så gammel, at hun har lidt svært ved at komme sig over løbetiden, så hun får noget, så hun kan komme sig hurtigt over den lille infektion.
Emma er så bange for dyrlægen, hun går helt i panik og tisser som regel også på gulvet. Det bliver noget af en opgave når Kristian skal alene afsted med hende imorgen, hvor hun skal have den sidste sprøjte, for jeg skal på arbejde og kan ikke nå det:)
Bagefter fortsatte vi ud til stranden i Aså, for der skal også en belønning til efter den slemme omgang:) Jeg fik frosne fingre og våde fødder, men det var en dejlig tur i solskin og iskold luft og det virker som ren terapi.
Nu har jeg en meget træt og meget beskidt hund, der bobler derud af i sin kurv.
Jeg har et par timer inden arbejde, som bare skal nydes med at lave ingenting!

8 kommentarer:

Maria M. sagde ...

Hvor ser hun sød ud, som hun står der og ser eftertænksom ud på stranden:) Hvor gammel er hun da, siden det er begyndt at sætte sine spor?

MissMuffin sagde ...

Maria, hun er 12 år og så har hun desværre lidt af en hjertesygdom de sidste 3-4 år, så hende simmunforsvar er desværre ikke så godt længere.. Hun er frisk og aktiv, men når hun så fanger en eller anden virus eller en infektion, så kan hun ikke helt ryste den af sig igen desværre- ligesom med gamle mennesker:)

Piskeriset sagde ...

Så må du nusse lidt ekstra om hende, det bette skind :-)

Dejligt vejr at gå tur i - vi har lige været i skoven og nyde det dejlige efterårsvejr!

Dorte sagde ...

Nårh det lille pus - kan man ikke få noget beroligende til hende, ligesom man kan gi den nytårs aften mod fyrværkeri - en pille.

Dejligt at høre den intet fejlede....;)

Tanker skal der til sagde ...

Uhh ja , det er ikke billigt at besøge dyrlægen, men man giver det jo gerne , for at få tjekket om ens dyr er okay... Vi har brugt omkring 7000 kr på Bilbo inden for de to sidste md.

Men han skulle så også være okay,...

nu..

Dejlige billeder fra stranden..

Hyggehygge
Marianne

Mette Lykke sagde ...

Det ser friskt og dejligt ud og den gamle dame ser ud til at nyde det.
Smil fra Ærø.

Annette sagde ...

Godt, at der ikke var noget alvorligt i vejen med hende, den lille skønhed. Pragtfulde billeder.

MissMuffin sagde ...

Piskeris, hun bliver nusset så rigeligt det monster:) Vejret var super skønt, koldt, men skønt!

Dorte, det dur ikke når hun skal til dyrelægen, for så kan de jo ikke rigtig vurdere, om hun er frisk eller ej:)

Marianne, det gør man jo, for det er det der følger med det ansvar, som man vælger at påtage sig når man får et kæledyr. Emma er jo gammel, så jeg ved der kommer dyrelægebesøg ind imellem..

Mette, vejret var så smukt og koldt i formiddags, så det passede perfekt til en tur ved stranden:)

Annette, det var jeg også glad for, for man ved aldrig med den gamle dame- der kommer jo en dag, hvor hendes hjerte ikke vil mere trods medicinen, så det sidder jo altid i baghovedet..