onsdag den 26. oktober 2011

Midtvejs..

Her midt i ugen længes vi allerede efter weekend...
Weekend og tid under dynen....
Jeg skal nu ikke klage alt for meget, for idag skal jeg ikke i skole. Nogle fra fra gruppen skal til stuieorientering, så vi andre holder fri.
Dog er der en masse lektier, der skal laves her i formiddag og så skal jeg på arbejde i eftermiddag, så jeg holder ikke helt fri. Lidt luksus skal der dog være over sån en hjemmearbejdsdag, så tiden kan tilbringes i det bløde tøj og med en luksus-morgenmad- yoghurt med frugt og muesli, friskpresset juice, knækbrød og et blødkogt æg. Uhm, det bliver godt:)
Kunne der nu stoppe med at regne, så ville jeg udnytte at bilen er hjemme og køre en tur i skoven med Emma. Dumme regnvejr..

5 kommentarer:

Dorte sagde ...

Nårh den Emma der - hun er bare så skøn;)

Du må nyde din næsten fridag - hvad arbejder du med udover skolen?

Det regner endnu ikke her på Sjælland, men det kommer sikkert i løbet af dagen!

Ha en go dag

MissMuffin sagde ...

Hun elsker dynen:)
Jeg er stadig inde i Salling, for jeg var så heldig at jeg kunne fortsætte derinde med studiejob i stedte for fultid. Det er godt nok indtil at jeg engang kan komme igang med at finde noget studierelevant..

Her tisser det ned, men håber I slipper!
Go' onsdag:)

Mette sagde ...

Hvor er hun sød Emma :-) hun ligger jo nærmest som et lille barn :-)

Kirsten sagde ...

Her i det midtjyske regner det heller ikke, endnu...

Håber du får en dejlig dag, selvom det er med job i erftermiddag. Det er lidt hårdt, med job på fridagene, er det ikke? Selvom du sikkert nyder, at være der ;-)

MissMuffin sagde ...

Mette, hun er også ligesom et forkælet barn herhjemme- sommetider er jeg faktisk i tvivl om, om hun ved at hun er en hund:)

Kirsten, det er faktisk lidt hårdt, for jeg har stadig ikke vænnet mig helt til aldrig at have helt fri- der er altid lektier der kan laves, notater der skal sorteres og ting der kan tåle at blive læst igen.. Og så med arbejde oveni, det er lidt svært at få tid til alt det sjove, men penge skal der jo til!