onsdag den 16. januar 2013

Nyt til stuen

Så er der kommet lidt nyt i stuen. Mormor har nemlig givet Kristian og mig denne fine plakat fra hagedornhagen i julegave. Der var lidt problemer med leveringen, så dne er desværre først kommet nu her. Heldigvis passer den bare perfekt ind i stuen i en ramme fra Ikea.
Næste projekt i stuen er, at der skal syes nye puder, men der skal lige være penge til det hele, for projekter er der nok af her i Olivia! Ikke mindst med det vandskadede tag, der udvikler sig til en større sag om fejl i tilstandsrapporten og jeg ved ikke hvad. Suuk..
Nå, men puderne bliver også holdt i neutrale toner, men skal have striber og tern. Har dog lidt planer om, at få syet nogle enkelte rosa betræk, for det ville passe så fint ind og tilføje lidt farve. Så må vi se om Kristian synes det samme:)
Billedet var egentligt tiltænkt "det brune hjørne", men det blev lige voldsomt nok derovre. Heldigvis passede det bare endnu bedre ind på den plads, hvor det hænger nu.
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre med det her hjørne. Der skal findes en lampe til at hænge over stolen. Allerhelst denne her, men det forbliver vidst ved drømmen.
Det lille bord har jeg overvejet at male i samme creme nuance som skabet på de øverste billeder. Det er bare et arvestykke og kan ikke helt finde ud af, om jeg synes det vil være synd. Det er bare lige voldsomt nok med både bord og skab i denne nuance..
Emma tager al ting meget bogstaveligt; siger puden "Hug Me", så får den også et "Big Hug" :)

5 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Hvor pudsigt -jeg har netop i går bestilt næsten samme plakat med sommerfugl, og den kom allerede med posten idag, så jeg var imponeret over hvor hurtigt jeg modtog den. Og sjovt nok har jeg lige siddet og skrevet en lang liste med ting jeg skal ha i Ikea på min næste KBH tur og der står sort ramme til sommerfugleplakat!

Anonym sagde ...

Ellers kunne dit lille bord måske være fint i en rosa nuance - det kan altid males igen .... Anne T. stemmer for ;)

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, hvad er det for en af dem? Er vild med dem allesammen. Også dem med biller!
Jeg fik først leveret en lille ved en fejl og så skulle den rigtige sendes direkte fra leverandøren, men det gik ikke helt så glat som det kunne, derfor den lange ventetid!
Puha, det bliver en hård Ikea-tur så:) Den sorte ramme er så flot dertil, men det er lidt noget skrammel med den måde den hænges op på..

Anne T, du har jo fat i det helt rigtige! Men næste gang du kommer, kan du så ik lige forklare Kristian hvor god en ide det er? Han er nemlig overhovedet ikke med på den, haha. Boede jeg alene var det straks blevet malet i en fin rosa nuance:)

Anonym sagde ...

Hvor er sofaen fra? :)

MissMuffin sagde ...

Anonym, den er fra Idemøbler...