onsdag den 13. november 2013

Nørdet..

Nørdet og på dybt vand. Det er vidst der hvor jeg er lige nu.
MissMuffin er mit lyserøde univers. Det er her hvor dejlig, hjemmelavet mad, pænt boliggrej, lækre kogebøger og bløde pelsdyr bliver vist frem. Det er kun en del af mig. Den anden del af mig er også ret nørdet omkring mit fag. Hjerterummet fylder meget. Arbejdet med hjemløse og socialt udsatte er blevet min hverdag. Jeg er næstformand i foreningen og står for en stor del af den daglige drift. Spændende, lærerigt og godt for min karriere, men ikke særligt glamourøst.
Nu har det skubbet mig ud på dybt vand og lige nu er jeg i gang med forberedelser. For jeg er nemlig inviteret til debat i P4 om hjemløshed imorgen. Sammen med en masse politikere. Hvor det forventes at jeg har noget begavet at sige, der kan skabe diskussion om fremtidens velfærd. Bum...
Så der læses lige op på lidt rapporter, politiske tiltag, den nye kontanthjælpsreform, tilbud i Aalborg Kommune, teori, statistik og jeg ved ikke hvad..
Sammen med en af vores allersejeste gæster fra Hjerterummet vil jeg hvertfald prøve at sættes fokus på hvad det betyder at være hjemløs og socialt udsat, hvordan det er at være frivillig og hvordan jeg ser på "Fremtidens Velfærd"...

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er vist typisk kvinder i dag at have begge sider - den lyserøde, feminine side og så den seje faglige, hvor man kan bruge hovedet og fordybe sig. Godt gået og pøj pøj i morgen.
/Lene

Piskeriset sagde ...

Jeg krydser fingre og tæer - det er så sejt, at du gør det ♥

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Så sejt - frivilligt arbejde er TRENDY og gir så meget glæde og mening!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Vi hepper på dig søde Sabina :)

PernilleB sagde ...

Sejt og meningsfuldt!

MissMuffin sagde ...

Lene, det håber jeg da hvertfald. Men bloggen holder mig bare nogen gange lidt fast i det der meget rosenrøde billede:)

Piskeriset, tak :)

Tante Sød, det er super godt at arbejde frivilligt.

Taak Line :)

PernilleB, tak :)

hulebo sagde ...

Sejt! Og hvor er det dejligt at høre om din glæde ved det frivillige arbejde :-)