mandag den 31. august 2009

Mandags-planer..

Klematissen vi købte forleden er sprunget ud i fuld flor- det skal den vidst også, hvis den vil nå at være med her til sommer!
Jeg synes godt nok man kan mærke at efteråret nærmer sig, morgenerne er kolde og mørke. Uf!
I kolonihaven skal det ikke vare længe, inden at det er tid for beskæring af frugttræerne og eftersåning af græsplænen..

Idag får jeg besøg af Lise og Sofie til aftensmad og det bliver bar så hyggeligt.
Jeg har bestemt mig for at lave en tærte med masser af lækker salat til.
Men hvad med desserten? Jeg har virkeligt ingen fantasi på det område og det må heller ikke tage lang tid at lave, for jeg skal li nå at handle inden jeg kommer hjem og have støvsuget, for Emma fælder helt vildt stadigvæk..
Håber i kommer med nogle forslag, ellers bliver de nok bar spist af med frugt og chokolade:)

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Chokolademousse og div. andre former for mousser og fromager kan godt være hurtige at lave. Tiramisu tager heller ikke så lang tid, men kræver flere specialvarer, så måske pandekager med is er at foretrække? Jeg har også prøvet at lave
vanilleis med ristede hasselnødder og karamelsauce - en opskrift jeg fandt hos NYBH, hvor man rister hasselnødder og putter dem i en købt vanilleis - så er der kun karamelsaucen, der skal laves, og den tager ingen tid - men smager virkelig lækkert!

God fornøjelse i aften :-)

MissMuffin sagde ...

Ja, men de skal vel altid stå i et par timer lige og blive samlet?
Tiramisu var også under overvejelse, men jeg bryder mig ikke om kaffe-smag og jeg har godt nok nogle andre versioner fra et gammelt Isabellas- som selvf. ligger glemt ude i kolonihaven:)

Jeg tror det bliver lidt chokoladefondue. Jeg har nogle fine fonduer fra SummerBird jeg egentligt har glemt, så kunne der komme 2 slags chokolade deri eller karamelsauce og så et stort fad med lækker frugt....

Tusind tak for de gode forslag- de bliver skrevet ned til næste gang:)

Mette Lykke sagde ...

Fonduen passer godt til en pige middag.. Sidde nippe og nasse med det lyder hyggeligt..
Jeg tænkte på en trifli, det er nemt og kan varieres i det uendelige..Selvføgelig med chokolade..You know :-))

MissMuffin sagde ...

Nemlig Mette, det er sån noget man li kan vende verdenssituationen over:)
Trifli med chokolade lyder nu heller ikke helt tosset, jeg elsker sån noget:)
Det kommer li med i overvejelserne, for vi skal skiftes til at have en månedlig maddag, så jeg kommer jo i samme situation igen:)

Madame sagde ...

Færdigkøbt solbærsorbet med frisk ananas er noget vi tyr til, hvis det skal gå meget hurtigt - det ser flot ud med gul og lilla sammen.

Din klematis er bare så smuk!!!
Ha' en dejlig dag ;o)

MissMuffin sagde ...

Det lyder lækkert og eksotisk, det må jeg lige kigge efter i køledisken- så har jeg det nemlig på lager til en anden gang:)