torsdag den 6. august 2009

ELFcosmetic..

Undskyld det dårlige billede:)
Dagens andet tøse-indlæg: For noget tid siden læste jeg om det populære og billige amerikanske makeupmærke elf, som var begyndt at sende makeup til Danmark også.
Jeg kendte en lille smule til elf fra en veninde fra gymnasiet, hvis moster boede i USA og havde enorme mængder med hjem på besøg i Danmark.
Make-up'en er utroligt billig- ca 13 kr for en neglelak og jeg valgte at prøve lidt derfra, for jeg var hvertfald begejstret for de små lipgloss.
Jeg må sige at være skuffet, for makeupen er ikke meget ved. Neglelakkerne er gode, men kun den pinke lever op til farven. Den "nude" neglelak er mere lyserød en hudfarvet og "blush" neglelakken er mere bronzefarvet end rosa- men dog nogle helt fine farver jeg sagtens kan bruge..
Blushen er utroligt pudret og ses tydeligt på huden, cover-sticken drysser når den tørrer og de små shine-erasere virker slet slet ikke.
Det eneste rigtig positive er de 2 små lipgloss:)
Så det må siges at kvaliteten lever op til prisen! For 3 neglelakker, 1 blush, 1 coverstivk, 2 lipgloss og 1 pakke shine-eraser servietter har jeg givet knapt 140 kr. inkl. forsendelse..

4 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Nå MissMuffin så har du da prøvet det, men det er da træls når det meste man bestiller er noget møg, men sådan er det jo når vi handler på nettet, det har jeg prøvet flere gange. Kan du have en god aften, jeg fandt ud at bestille de vareprøver, nu er jeg spændt på om der kommer noget.

Knus

MissMuffin sagde ...

Ja, jeg havde nu heller ikke så store forventninger, så skidt.
Nu har jeg prøvet og der blev ikke fundet nogle guldkorn der imellem:)
Mon ikke der gør, der gik ca. 1 uges tid, så kom mine.
Jeg synes det er skønne skønne sager..
Knus

Madame sagde ...

Det var da utroligt billigt! Også selv om nogle af produkterne var en skuffelse. Jeg har ikke læst om det mærke før - men det var spændende at læse :-)

MissMuffin sagde ...

Ja meget..
Så hvis man mangler et par neglelakker og et par gode lippgloos kan man roligt bestille hos ELF:)