søndag den 23. august 2009

Før og efter..

Før

Efter

Så er terrassen endeligt færdig!
Vi har knoklet derud af det meste af dagen med at grave bede ud, lægge en ekstra række fliser og flytte en masse græs!
Nu skal det altså også til at være slut med alle de projekter hvis vi skal nå at nyde kolonihaven i år, men det er ligesom at der dukkede endnu flere frem i dag…
Vi startede dagen i Bilkas havecenter, for vi skulle hente noget jord til de nye bede. 4 potter lyng for en 20’er, en lyserød klematis og 2 sække græsfrø til eftersåning røg også med hjem. Chokoladeblomster, anemoner og endnu flere lavendler fristede, men aftalen var, at nu skulle der ikke købes mere blomster til haven for i år- kun lige forårsløg:) Noget der ikke fristede var deres nyheder inden for lyng: gul, orange, grøn, pink og blå! Ikke særligt kønt..
Naboerne var ikke hjemme som aftalt, så det blev ikke til nye blomster i dag. Men skidt, vi når det vidst nok!

8 kommentarer:

Irene sagde ...

Søde MissMuffin hvor ser der fint ud i din kolonihave, og rigtig fint er det blevet med det hegn...Du mangler bare et tons blomster, men det kommer jo nok til næste år....Men pænt ser det ud, og hyggeligt :-)

MissMuffin sagde ...

Der skal rigtig mange blomster til, det bar ligesom der ingen grund er til at plante i år..
Der skal hænges ampeller op under taget og altankasser under vinduerne, nye blomster i krukkerne og masser af forskellige blomster i de nye bede..

Sifka sagde ...

Det var da utroligt, som den smule hegn gør en forskel. Hvor er det blevet fint.

Piskeriset sagde ...

Halløjsa, hvor har I haft travlt! Og hvor må det være tilfredsstillende at kunne se forandringerne med det samme! Det skal I nok få meget glæde af :-)

MissMuffin sagde ...

Tak Sifka:) Men ja, det giver et helt andet udtryk når terassen hegnes lidt inde og når der så kommer masser af blomster bliver det bar alletiders!

Piskeris,det har også været en smule hårdt:) Vi er heldigvis rigtig glade for resultatet, så næste år vil vi få rigtig meget glæde af det!

Annette sagde ...

Hvor ser det dejligt ud med hegn omkring terassen. Så er der tid til at nyde haven nu..... eller ?

MissMuffin sagde ...

Jae, Annette.. Det er jo så spørgsmålet om vi når!
Vi har fået påbud om at lave kanterne langs hækken bredere, så der har vi et større arbejde foran os. Men vi har aftalt at tage det i et par bidder, så der også er tid til at nyde..

Anonym sagde ...

Hej. Stødte lige på jeres hegn ved terassen her på siden. Må man spørge hvor det er fra? Mvh. nina