fredag den 7. august 2009

Nu går den vilde jagt..

For noget tid siden spurgte Linda, om Emma altid sov:) Og det var svært ikke at svare ja til, for Emma er vidst kun helt vågen 2 af døgnets 24 timer, så det er svært at fange hende på billeder i et vågent øjeblik, for de varer sjældent så længe:)
Idag lykkedes det imidlertid at fange hende i et vågent og endda meget koncentreret øjeblik! Det I ikke kan se på billedet og som Emma intens nedstirrer er en flue!
Hun har jagtet fluen det meste af formiddagen, hvilket har resulteret i sammenstød med både vægge og sofabord og flere snubleture på køkkenets glatte parketgulv..
Hver gang hun opgav og lagde sig for at sove, så gik der kun kort tid før fluen igen fangede hendes opmærksomhed og den vilde jagt blev genoptaget.
Dog er lykkedes det for hende at fange den her for en times tid siden og nu snorker hun højlydt efter dagens strabadser:)

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Tæhæhæ - hun har altså de fedeste ansigtsudtryk! :-D

MissMuffin sagde ...

Det har hun nemlig- mange synes hun er svær at "læse" fordi hendes udtryk er anderledes end mange andre hunde, men jeg synes nu altid hun er så udtryksfuld:)

Madame sagde ...

Haha, godt hun fik fluen ned med nakken - så fortjener hun også en lur :O)
Rigtig god lørdag til dig!

MissMuffin sagde ...

Ja, det fortjente hun hvertfald med den indsats:)
God lørdag...

Lone sagde ...

Godt kæmpet af Emma :O
Jeg syntes, Emma har et meget udtryksfuldt ansigt. Det er jo med øjne, øjenbryn, ører - og hale, som de kommunikerer med.
Hvor er hendes pels smuk og nyredt :-)
God weekend MissMuffin.

MissMuffin sagde ...

Lone, jeg tror mange skræmmes af de meget store øjne hun har. Og så snakker hun meget, hvilket vidst er meget normalt for racen, så folk bliver nogle gange lidt forskrækket når hun sætter sirenen igang efter noget hun vil have:)

Igår blev hun studset og idag er hun badet, så jeg tror hun synes jeg er lidt ond:)

Ha en god weekend:)