mandag den 10. august 2009

Rigtig meget regn..

Idag er der kommet rigtig meget regn over Nørresundby!
Ejendommen jeg bor i, ligger på en bakke, så kælderen er temmeligt udsat når der kommer så meget vand. Heldigvis blev det kun til en lille oversvømmelsen i kældergangen.
Naboen måtte ud i regnen og redde dørmåtterne fra den udendørs bagtrappe, da de var på vej til at sejle sin vej i det mudrede vand!
Lyn og torden fik relæet til at slå fra mange gange, men det er vidst småting i forhold til flyvende campingvogne og afregne tag, som andre her i Aalborg og omegn har oplevet.

Her til aften har vi fået en ret fra Jamie Olivers nyeste kogebog "Alle kan lære at lave mad". Det blev til en kyllinge-strognaoff med porrer, men den var temmeligt kedelig og smagsløs. Tror ikke de smagte af mere end Emmas aftensmad: udkogt ris, kylling og revet gulerod!! Så selvom bogen opfordre til, at ejeren videregiver en opskrift fra hvert kapitel, så kan Jamie glemme det med denne her...

4 kommentarer:

frk. Bibo sagde ...

Sikke et vandfald dér. Jep - godt man ikke bor i Nr. Tranders. Det var da vildt derude.

MissMuffin sagde ...

Ja, det var lige før haven fik sit eget springvand:)

Fashionsplash sagde ...

Ja, det har godt nok også regnet meget på Sjælland.

Da jeg vågnede, var der helt mørkt udenfor mit værelse, da naboens træ havde væltet ind over mit vindue - og blokerede for lyset..
- Dog, ingen store skader. :)

Det ville være lækkert, at se solen igen.. :)

MissMuffin sagde ...

Haha, du havde simpelthen ikke vågnet ved at et stort træ var væltet uden for dine vinduer?! Du må have et godt sovehjerte:)