onsdag den 12. august 2009

Fremgang...

Igår lå denne seddel i min postkasse.
Jeg håber de finder deres kat igen.
En ung pige mangler også sin pomeranier Futte, efter den blev ståjlet i bydelen Hasseris i weekenden, ude foran et supermarked. Hvem lader sin hund stå foran et supermarked, sån som verden har udviklet sig. Ikke mig, Emma må ik engang stå udenfor mens jeg er inde hos bageren!

Foden var ikke helt tilfreds igår aftes, den gjorde faktisk temmeligt ondt! Men nu tager jeg lige en halv dag mere på arbejde og ser om det ikke også går idag. Hele dage tror jeg ikke er nogen god ide endnu, for den hæver og bliver godt stor efter kort tids brug..
Men det går fremad!

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Jeg ser også tit efterlysninger især af hunde her i Odense, det er utroligt at sådan nogle dyr bliver taget, Hugo får aldrig lov at stå alene nogle steder, til trods for at han vejer 14 kg, tager jeg ham på armen hvis vi skal ind et sted hvor han ikke må være på gulvet.

God bedring med foden.

Knus

MissMuffin sagde ...

Ja, men man ved det jo.
Jeg tager ingen chancer. Emma er desværre ikke så velopdragen at hun kommer med ind til byen særligt tit:)

Annette sagde ...

Det er næsten ikke til at bære når man læser om husdyr der er forsvundet, for hvad sker der med dem?
Jeg kan huske min tidligere svigerinde engang sagde til mig, at hvis man kun havde tid til at gå med sin hund, når man skulle på indkøb, så burde man ikke have hund.

Madame sagde ...

Uha, jeg synes også det er forkasteligt at efterlade sin hund foran en forretning. Det glæder mig meget, at du ikke gør det med Emma.

Hvor er det trist med dem, der mangler deres kat - det prøvede jeg sidste år, men Miss Mis kom hjem igen af sig selv efter 6 dage :-)

MissMuffin sagde ...

Ja Annette, hvem ved?
For hvem ved, hvis man har samvittighed til at stjæle en andens kæledyr, hvad har man så samvittighed til ellers at gøre..
Jeg synes din svigerinde har en god pointe, desværre lever mange hunde deres liv i haven.
Mor og mig snakker tit om, hvor mange der pludseligt får hund når vejret er godt og når vejret så skifter, jamen så må hunden vente på sommeren for at få en gåtur igen..


Engang kunne man sagtens lade sin hund stå foran tanken eller bageren, men idag er det helt utænkeligt. Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre hvis Emma blev stjålet!
Godt Mis Mis kom hjem igen Madame! Jeg håber familien finder deres kat igen, de holder tydeligt meget af den..