søndag den 17. januar 2010

Hyacinthløg...

Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg elsker hyacinther.
Når løgene er færdige med at blomstre, plejer jeg bar at klippe det værste af toppen af og så gå ud i den fælles have og proppe dem i jorden et tilfældigt sted. Nu er der jo bar li så meget sne, at det ikke lige er til og jorden er godt frossen.
Pt. har jeg 8 løg der er ved at afblomstre og jeg vil ikke bar smide dem ud, det næsten synd. Er der nogen der kan give mig et fif til hvordan jeg skal gøre, hvis jeg gerne vil gemme dem til der ikke er sne mere, så de kan komme i kolonihaven?

7 kommentarer:

Irene sagde ...

Ja, det kan jeg, jeg plejer at klippe det grønne og rødderne af, og så lægger jeg dem i en lille æske ovenpå mit køleskab, der ligger de så til vejret er til at lægge dem i jorden, sådan læg må godt tørrer, så bare rolig du kan snilt gemme dem til dit kolonihavehus. Knus

MissMuffin sagde ...

Tak Irene, det vil jeg også gøre så:) Jeg var nemlig lidt i tvivl om hvordan de skulle opbevares.. Nu kan der komme ekstra hyacinther i kolonihaven:)

Anna Ørtved sagde ...

Jeg ANER ikke hvad du skal gøre (men det er der heldigvis andre der ved kan jeg se) for jeg plejer at smide dem ud (røde,røde kinder)
Men jeg ELSKER også hyacinther, så tak for inspiration:-)

MissMuffin sagde ...

Anna, det gjorde jeg også før i tiden og på de travle dage smutter det da også, men jeg synes det så ærgeligt bar at smide dem ud.
Nu kan kolonihaven få dem i fremtiden, selvom vi vidst har smidt 200 forskellige løg i jorden derude med påskeliljer, tulipaner og andre forårsblomster..

Rikke Marie sagde ...

lad endelig være med at klippe toppen af før den er helt visnet - løget skal bruge den energi der er lagret deri. lad det tørre helt og opbevar tørt, mørkt og helst køligt :)

Ciri-ciri Herpes sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

Lapak Herbal sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.