onsdag den 13. januar 2010

Nemt og hurtig..


Nogle gange skal der bar mad på bordet kort tid efter jeg kommer hjem, så her kan erklæres totalt fyraften på sofaen..
Kyllingebryst i tern, resterne fra grøntsagsskuffen, en glas færdig tomatsauce og en slat fløde. Frisk pasta og godt flute fra supermarkedet bageri- så er der mad på bordet på ca. 15 min..
Herhjemme er vi vild med Dolmios "Taste of..."-serie, hvor ingredienslisten faktisk kan læses af almindelige mennesker uden af blive forvirret. Saucen er ikke tilsat alle mulige tilsætningsstoffer og ernæringsvejledningen er til at gennemskue. Så er du til nemme, men gode løsninger kan jeg kun anbefale de forskellige varianter:)
Idag måtte jeg arbejde over, for jeg kan slet ikke følge med, så da jeg kom hjem skulle jeg bar ha klaret de huslige pligter. Nu har jeg kastet mig omkuld på sofaen og her bliver jeg nok for resten af aftenen...

4 kommentarer:

Hanne K's verden sagde ...

Ja, det er bare sådan det er. Nogle gange skal det være nemt. Tak for anbefalingen af Dolmio - det må prøves.

MissMuffin sagde ...

Hanne, det er desværre ikke hver dag der er tid eller kræfter til de store udfoldelser i køkkenet og så er Dolmio min redning:)

Annette sagde ...

Din stakkel, jeg er sikker på at du trænger til forår, varme og sol.
Tillykke med blenderen, jeg glæder mig til at høre om gode resultater fra den.
God arbejdsdag i morgen.

MissMuffin sagde ...

Det ville hvertfald ikke var tosset med lidt solskin Annette, men tror nu ikke det er det der er i vejen. Jeg tror bar, at jeg hader mit arbejde de her dage, det går nok over når jeg engang får styr på bunkerne..