mandag den 11. januar 2010

Arbejd, arbejd...

Mandage bliver altså aldrig min ynglings-dag..
Jeg har alt for meget at lave på arbejde for tiden og jeg synes ikke det er helt fair, for jeg har også nogle forberedelser til næste skoleforløb jeg skal have kigget på, men det bliver nok først til weekenden. Som ugen ser du nu, ser det hvertfald ikke for godt ud med at få det klemt ind..

Jeg har det fint nok med at gå på arbejde, fordi jeg ved jeg skal, at jeg bliver nød til det. Havde jeg valget, så gik jeg ikke på arbejde. Jeg keder mig sjældent og ved, at jeg sagtens kunne få tiden til at gå herhjemme. Pengene vokser desværre ikke på træerne og Kristian er ikke millionær, så jeg bliver nød til at tage afsted hver morgen, ligesom de fleste andre mennesker. Måske jeg havde det anderledes hvis der var et fag, som jeg virkeligt brændte for, jeg ved det ikke. Mange menneskers identitet er bygget op om deres karriere og det er vel klart nok, især hvis det virkeligt er et fag man brænder for. For mit vedkommende er det bar noget jeg bliver nød til..

Noget jeg derimod elsker, er varme bade. Så nu vil jeg tage et langt bad med skrub og skum og lækre cremer inden jeg vil falde om på sofaen med lidt læsestof..

5 kommentarer:

Mig sagde ...

Hmmm min drøm var at blive frisør, og det blev jeg.. Elskede at gå på arb hver dag...

Så blev jeg gravid, fik bækkenløsning, og har ikke kunne arb som frisør siden.
...fik tilbud om pension, men valgte at finde et arb, fik kontor job... Kommer aldrig til at elske det, men det giver penge på kontoen.

Fylder min fritid op med ting jeg holder af.. Men savner stadig mit drømme job.
Men er glad for at have noget at tage afsted til hver morgen, have et sted hvor der er nogen jeg gør en forskel for... i hverdagen..

Men drømmen om det perfekte arb, den er der ikke mere.

Anette sagde ...

Håber du en dag finder et job du bliver rigtig glad for. Håber du finder "din rette hylde" en dag. God aften ;-)

Piskeriset sagde ...

Åh, det kender jeg desværre godt. Har den type job, jeg gerne vil have, men min arbejdsplads har udviklet sig i den forkerte retning, og det er slet ikke sjovt længere. Sådan som jobmarkedet er lige pt. er det ret svært at skifte, så jeg koncentrerer mig om andre ting, jeg finder glæde ved - eller jeg prøver i hvert fald at gøre det.

Jeg håber, at du finder dig et job, du bliver rigtig glad for - eller alternativt bliver Lottomillionær. Men husk nu at spille om onsdagen, for jeg spiller altså om lørdagen ;-)

*kram*

Heidi Meldgaard sagde ...

Åhh, du må helt klart være på den forkerte hylde.

Jeg har en uddannelse bag mig som butiksassistent. vidste efter 3 mdr, at det aldrig ville være mig. Men gjorde det færdigt. Den dag jeg stoppede startede jeg på uddannelse som dyrepasser.
Det har jeg været siden 96. Om jeg så vandt nok så meget i lotte ville jeg aldrig stoppe med at arbejde.

Elsker mit job.

Håber du finder dit drømmejob en dag. Heidi

MissMuffin sagde ...

Åh, hvor er jeg ked af at høre, at du ikke kan arbejde som frisør mere!
Jeg elsker at være ved frisøren...
Jeg fylder også min fritid med de ting, som jeg kan li at lave. Alligvel fylder jobbet jo en stor del, for det meste af dagen bruger jeg jo der eller i et tog frem og tilbage..

Anette, det håber jeg også:)

Piskeris, det må siges at kaldes planlægning:)
Hvor er det ærgeligt at de arbejde har udviklet sig i den forkerte retning, når nu udgangspunktet var det helt rigtige!

Heidi, det må være vildt spændende at være dyrepasser!
Jeg er på den forkerte hylde, men vælger at gøre det færdigt. Jeg dur ikke til at sidde på kontor i så mange timer om dagen med besværlige og umoderne arbejdsgange. Der skal ske noget mere!