fredag den 29. januar 2010

Fredag i sofaen...

Jeg nærmer mig at være frisk igen, men hvor sover jeg dårligt om natten. Kombinationen af en stoppet næse og en ru hals er ikke ideel. Hvor det plejer at væres Emmas snorkeri der vækker os om natten, så er det vidst mig der har overtaget den post. Når jeg vågner et par gange i timen er jeg så tør i munden og halsen, at jeg kan forestille mig hvordan det lyder.
Så jeg er hjemme idag, så stemmen kan hvile sig og jeg kan få indhentet lidt søvn...
Emma ville bar ud her til morgen, så vi trissede li op og ned af stien og fik ordnet hvad ordnes skulle. Hvor er der dog iskoldt og glat, trods det smukke solskinvejr der er på vej frem..
Nu vil jeg li ind og se om jeg kan sove lidt igen, nu hvor der ikke rigtig er nogen at forstyrre...

4 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Godt at høre at du har det lidt bedre og kan slappe af!!! Nu kommer mit mor instinkt lige op i mig he he. Tror ikke at sandalerne fra igår er gode til så lange ture. Ved godt det er et godt mærke men er bedst når de er lidt lukkede bagtil. Mærket Teva har tit nogen "søde" sandaler - sså søde som de nu kan blive når de skal være praktiske. Jeg har mine fine sansaler og så dem til vandreture. http://www.teva.com/ProductDetails.aspx?g=w&categoryID=425&productID=6310&model=Kayenta KNUS og god bedring

MissMuffin sagde ...

Tina, jeg vil lige kigge på dem:) Tak for linket..
Normalt ville jeg bar iføre mig et par tårems-sandaler, dem kan jeg sagtens holde ud at gå rigtig langt i:) Så jeg er sikker på de andre vil stadig vil være et langt bedre alternativ:)

Irene sagde ...

God bedring MissMuffin, jeg håber du må få en dejlig weekend alligevel..

MissMuffin sagde ...

Tak Irene, jeg tror heldigvis jeg er ved at være ovenpå efter en god lang middagssøvn:)