torsdag den 28. januar 2010

Forårs-forberedelser..Når man sån keder sig som jeg gør og Kristian oven i købet insistere på at se håndbold og fodbold i aften, så er det godt at internettet er opfundet:)

Nu skal jeg jo på "studie-tur" til foråret med skolen og der har vi vidst fået os et par vandrings-gale lærer, som allerede har fastlagt, at vi GÅR til alting. Ingen metro og sager her, så vi kan lige så godt forberede os på ømme ben. Den ene dag skal vidst byde på op til 17 km gåtur! Det jeg bekymre mig mest om, er vabler. Praktiske sko har jeg ikke mange af..

Jeg hader grimme fodformede jesus-sandaler med hælrem! Basta! Istedet har jeg luret lidt på de her lebbe-sandaler(fordomme og klicheer er en god ting, haha) og er vidst blevet enig med mig selv om, at de godt kan godkendes.. De vil også være dejligt praktiske ude i kolonihaven. Så dem vil jeg bestille her engang i løbet af en måneds tid eller to, når der er kommet lidt luft på kontoen, for det er nu ikke en særlig spændende investering. Imens kan jeg lige spekulere på om det skal være de fornuftige sorte eller et par i en eller anden skøn farve eller mønster..

6 kommentarer:

Anette sagde ...

Lyder spændende med "studieturen". Hvis jeg skulle gå meget så ville jeg aldrig bruge et par sandaler der ikke sad ordentligt fast på foden - men flotte det er de helt sikkert. Held og lykke med at finde et par :P

MissMuffin sagde ...

Anette, jeg kan ikke fordrage at gå i sån nogle sandaler, men det ville helt sikkert være det bedste!
Desuden er jeg vidst lidt platfodet, så jeg har tit svært ved de meget fodformede sko...
Jeg håber der her er en mulighed hverfald..

Piskeriset sagde ...

Det er altid godt at researche på nettet - især når det involverer et dankort ;-)

MissMuffin sagde ...

Ja, men mit har jeg faktisk holdt overraskende meget i ro, jeg er frygteligt stolt af mig selv. Det eneste jeg har brugt penge på dne her uge var et klippekort! (Men måske det også kun er fordi at jeg har været syg, haha)...

Sofie Maria sagde ...

Hehe "lebbesandaler" :-)

Jeg har de lyserøde med hvide prikker! Og er meget glad for dem;) Har også et par i guld, som jeg havde på hver dag i Vietnam uden vabler.

MissMuffin sagde ...

Sofie Maria, det er ski da "lebbe-sandaler". Du ved, sån nogle som sån nogle lesbiske hippier med løse bryster og stort hennefarvet hår går i, haha:)
Lyder godt, det er nok dem jeg skal have så. Jeg ved ikke li om det skal være de sorte eller bar et par alm. hvide jeg skal ha, det må tiden vise..