lørdag den 30. januar 2010

Shoppingtur...

Idag har jeg fået lokket min mor med hele vejen til Aalborg for at vi kan shoppe kjoler til min stedsøster bryllup.
Lige så meget som jeg elsker at shoppe, lige så meget hader min mor det. Jeg tror aldrig vi har været inde i Aalborg centrum sammen før, så nu må vi krydse fingre for, at hun overlever turen idag:)
Ja, og der skal vidst også krydses fingre for, at vi finder en kjole. Brylluppet skal holdes på Dronninglund Slot, som er et rigtig smukt sted. Bruden og gommen har brugt en pæn slat penge på deres tøj så vidt jeg kan forstå, så vi kommer nok ikke uden om at skulle i lange kjoler... Det er ikke lige det jeg har mest lyst til og efter min tandlægeregning sidste måned er der skruet lidt ned for forbruget, men måske jeg er heldig at der kan findes noget på udsalg:)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg synes, det lyder hyggeligt med kjolejagten - men kunne du ikke sy en selv? Og brylluppet lyder som et drømmebryllup, det glæder jeg mig til at læse mere om ;-)

Ha' en dejlig dag og god jagt!

MissMuffin sagde ...

Madame, jeg kan slet, slet ikke sy overhovedet. Allerhøjest lige sy en knap i der er faldet af, så det er desværre ingen mulighed. Ellers havde jeg helt sikkert også syet selv, for så kunne jeg få lige hvad jeg ville ha!

God lørdag:)

Piskeriset sagde ...

Rigtig god jagt! Jeg har set billeder fra Dronninglund, og det ser bare fantastisk ud! Meget smukke rammer for et bryllup :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, der er også utroligt smukt!
Men ingen kjole til mig i den her omgang...