tirsdag den 19. januar 2010

Tirsdag...

Køreturen igår var ikke så slem, som jeg havde forventet, men det er nu vidst fint nok at skulle med toget idag, for vejene var ikke særligt pæne..
Jeg har indhentet de værste bunker på arbejde nu, så det er til at holde ud at være på arbejde igen. Meen, jeg kunne altså godt li ha sovet lidt længere idag:)
I aften skal jeg hjem til en af de piger, som jeg har lært at kende gennem skoleforløbet i november-december og det skal nok blive rigtig hyggeligt. Vi klikkede bar med det samme og det virkede som om vi havde kendt hinanden længe. Nye venskaber skal passes og plejes for at holde ved, så vi har aftalt at ses et par gange inden vi igen skal på skole i marts. Idag skal det så være!

5 kommentarer:

Pernille sagde ...

Ej hvor lyder det bare rigtigt hyggeligt med lidt veninde-komsammen. Du har ret, venskaber skal plejes, og især de nyere af slagsen. :o)Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Madame sagde ...

Det lyder så dejligt, at du har fundet en god ven på jeres skoleforløb! Tillykke med det :-) Ja, man skal straks gribe chancen, når man møder en, man går rigtig godt i spænd med.

Ha' en dejlig dag!

Annette sagde ...

Nej, hvor det lyder hyggeligt. Det er bare så dejligt når man møder mennesker som man føler at man har kendt hele sit liv. Rigtig meget held og lykke.

Tina Liel sagde ...

Dejligt at få en ny veninde!! Hyg jer og burgeren ser superlækker ud. Har da i det mindste ingredienserne til tzatzikien he he. KNUS

MissMuffin sagde ...

Puttenings, venindehygge lyser hvertfald op på en ellers lidt trist dag:)

Madame, nye venner kan man aldrig få for mange af:)

Annette, det har også været rigtig hyggeligt:) Det er heller ikke for sjov at vi bliver kaldt for ægteparret af de andre i klassen:)

Tina, tzatiki er bar en livret herhjemme!