mandag den 30. august 2010

Kasser fra Aarstiderne..

Kristian siger altid, at jeg er en dyr dame i drift, når han har været ude at handle, for vi køber rigtig meget grønt, frugt og krydderurter og det kan mærkes på madbudgettet.
Vi har snakket lidt frem og tilbage om at prøve en kasse fra Årstiderne, så nu er den første bestilt, men jeg er endnu ikke helt sikker på hvornår den kommer første gang, for de skal først have en nøgle til opgangen, som den skal stilles i..
Havde ellers håbet på tirsdag (imorgen), men det når vi desværre nok ikke...

Vi er slemme til at spise de samme grøntsager: salat, agurk, tomat, bønnespirer, gulerod, løg, spinat, champignon og en gang imellem aubergine og squash.
Med kasserne vil der komme grøntsager, som vi ikke normalt spiser, så det bliver en udfordring for fantasi og smagsløg, men det glæder jeg mig kun til:)
Kristian vil gerne have, at der er frugt med, så det bliver nok for det meste "Mixkassen" og i første omgang hver 14. dag, for jeg skal lige være sikker på, om vi når at få spist det hele, for det er ikke hver uge at jeg laver varm mad hver dag grundet venindebesøg, Kristians foldboldtræning osv.

7 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jeg er spændt på, hvad I synes om kasserne. Konceptet er rigtig godt, men vi havde en dårlig oplevelse, så jeg har lagt dem på hylden og overvejer at købe et andet sted fra.

Jeg kan godt lide, at der er et bredt udvalg af kasser, og det er muligt at se på forhånd, hvad der er i dem :-)

MissT sagde ...

Ej hvor sjovt, jeg sad og kiggede på det samme så sent som igår så glæder mig til at høre mere om hvad du synes

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg har også hørt delte meninger om dem, så nu giver vi dem selv en chance..
Ellers har jeg fået et par andre anbefalinger jeg vil prøve fra nogle mindre, lokale "kasse-udbydere", men der er der så ikke helt så stor varitation..
Nu må vi se:)

MissTulle, der skal nok komme ris/ros herfra:)

Camilla sagde ...

Hej,

jeg har også prøvet Årstiderne, og havde ikke vildt god erfaring med det. Men dermed ikke sagt at du oplever det samme. Jeg får nu frugt og grønt fra Skagenfood, og dem er jeg glad for. Men uanset leverandør, synes jeg det er dejligt at få nogle forskellige varer, og som du selv siger, udfordre sin fantasi og kreativitet :o)

Nina sagde ...

Vi har også prøvet kasser fra Årstiderne og det var vi faktisk rigtig glade for i lang tid. Men så blev det lidt ensformigt, og vi valgte at stoppe. Vi startede dog op igen her i foråret men denne gang med kasser fra Sartorvet. Vi får også blandet frugt og grønt, og for mig er det også det med at jeg slipper for at skulle bære det hele hjem på cyklen, der er et hit :) Men vi får altså også kun hver 14.dag, ellers når vi ikke at bruge det hele (jeg træner nemlig også et par aftener om ugen, og der bliver der sjældent lavet "rigtig" aftensmad :))

foodfanatic sagde ...

Jeg har overvejet det samme, så jeg er spændt på at høre, hvad du synes om kassen. Fik nogle grøntsager fra deres bod uden for Eat2010 madmessen igår. Jeg har ikke smagt på dem endnu, men det ser nu rigtig godt ud. Kh Nadia

MissMuffin sagde ...

Camilla, har også hørt flere steder, at kundeservicen kan være meget varierende, så nu får de hvertfald chancen..
Både for at vise, at de kan levere, men også for at overbevise mig om, at jeg ikke kan undvære at få en kasse istedet for selv at handle:)

Nina, jeg må hellere li tjekke dem ud også, for der er lidt forskel på pris osv, så det er med at finde det man synes er rimeligt:)
Tror heller ikke vi kan nå at spise en hel kasse hver uge, så hellere supplere lidt op fra supermarkederne undervejs..
På den her måde vil vi hvertfald stadig få mere økologisk end ellers og det er jeg ret begejstret for, for supermarkedets priser er tit rimeligt heftige på økologisk frugt og grønt..

Nadia, jeg kan desværre først få kassen næste tirsdag, men der skal nok komme en løbende vurdering:)
Jeg er meget spændt på, om de kan leve op til forventningerne!