torsdag den 12. august 2010

Rester af et teenageopgør...

Lige inden jeg fyldte 17 gjorde jeg noget, som jeg ikke måtte: jeg fik en piercing i mit venstre bryst...
Der har den siddet lige siden, efterhånden 6 år..
Nu var tiden at den måtte ud..
Den har egentligt ikke været noget problem, men på det sidste har den alligevel generet mig lidt, for den sidder altså i vejen nogle gange!
Så henover sommeren har jeg taget tilløb til at den skulle ud, for det ser helt ærligt ikke pænt ud med et hul i brystet! Nu håber jeg bar at det gror nogenlunde pænt sammen..
Det var dumt at få den lavet og bestemt ikke noget jeg vil anbefale andre unge piger at kaste sig ud i.. Det kan gå galt!
Uanset hvor god min krop er til at hele, så vil der komme ar og mit bryst vil se anderledes ud, men vil være et evigt minde om en periode i mit liv.
Jeg har det ok med det, for det er konsekvensen og jeg vidste det også godt den gang.
Når man er 17 er fremtiden bar ikke noget, der ligger særligt højt i beslutningsprocessen og jeg havde brug for at gøre noget der var lidt vildt...

Hører i ikke fra mig de næste dage er det fordi min mor og mormor har slået mig ihjel, for det bliver nok første gang de hører om den:)

Det skulle ha været sagt, men kort efter mødte jeg Kristian, der var 12 år ældre end mig og så havde jeg et andet opgør, der skulle tages- jeg er ret sikker på, at sandheden om et brystpiercing oveni havde fået min mor til at låse mig inde i kælderen, haha...

21 kommentarer:

Irene sagde ...

Sjov lille historie...Held og lykke med mor og mormor og med sammengroningen.
Knus Irene

Miv sagde ...

Hmm, jeg har haft en i min højre brystvorte. Jeg gjorde det fordi jeg ville føle mig smukkere. Og det gjorde jeg også! Mine små bryster og jeg blev gode venner, og jeg synes også, at jeg havde nemmere ved at kigge mig i spejlet.
Så kom jeg i praktik i en vuggestue, og synes den var i vejen, for det at løfte børnene.....det gjorde ondt! Hele tiden en gniden op og ned af kroppen.. Så tog jeg den ud.
Nu har jeg 2 sammengroede lyse prikker i stedet, og den ene brystvorte er lidt større end den anden. Man vil altid kunne se, at der har været en piercing, for "arret" lyser op.
Men jeg fortryder ikke. For jeg følte mig smuk, og da jeg tog den ud, synes jeg stadig mine bryster er smukke. Også med 2 lyse fregner på ;)

PS : Min mor fik ikke noget at vide! Jeg havde vist allerede "skuffet" hende lidt med tattoveringerne og rebel-næseringen på Roskilde Festival :)

Malou Klidmoster sagde ...

Ha ha, hvem havde troet ad du gemte på sådan en under blusen :-)

Det der med ikke at tænke sig om og lade sig pierce alle mulige og umulige steder tror jeg der er mange der kommer til at fortryde. Jeg var selv 30 før jeg var færdig med at overveje. Men nu har jeg en lille fin sten i tragus (brusken over ørehullet) og den sidder der 'for life'. Brusken kan nemlig ikke gro sammen igen, så det kostede også nogen overvejelser.

Håber ikke din mor og mormor bliver for hårde ved dig :-D

MissMuffin sagde ...

Tak Irene:)

Miv, jeg blev også meget bedre venner med mine små gajoler efter jeg fik min piercing:)
Jeg synes det ser super flot ud og jeg har på en måde også allerede fortrudt, men den kan altså ikke sidde der for evigt..
Hullerne har allerede lukket sig så meget, at det vil være umuligt at komme en stav igennem igen, så jeg håber det også bar bliver 2 små fregner ligesom din!
Arrene vil stadig være et vidne om en periode i mit liv og det har jeg det ganske fint med..
Tatoveringer har min mor selv 3 af, men hun har aldrig brudt sig om piercinger, så da jeg fik en tatoo som 19-årig blev der ingenting sagt:)

Klidmoster, tror heller ikke de fleste li regner med at jeg er typen der har sån en piercing, men nok også derfor jeg fik den, haha..
Jeg kan godt li piercinger i moderate mængder og nogle klæder de virkeligt, men jeg skal ikke have flere nu..

Tina kristine sagde ...

Ha ha ja jeg må grine... det er en historie med et drys af humor... Jeg kan der godt følelsen, jeg tog min ud da jeg blev gravid og det er groet pænt sammen.. :0) Og jeg vil krydse fingere for at vi høre mere fra dig, men jo de mødre er ikke altid helt på den samme side. Jeg glemmer aldrig da jeg meget stolt kom hjem med min først tattovering.. Jeg fik THE EYES og besked på at jeg skulle finde mig et par lak sko og taske og så kunne jeg bare tage det næste tog til istedgade.. (min mor var på det tidspunkt en meget gammeldags landmands kone). Jeg havde fået lavet en delfin rundt om navlen og den dag idag er den jo god nok og især da jeg var højgravid, for da blev den til en spækhugger og der blev grinet voldsomt af mig ;0)

Bitten sagde ...

Jeg kan godt lide historien om "den hemmelige piercing" :D
Jeg håber du får et flot ar, der altid vil minde dig om din tid som rebel ;) Og så havde jeg i øvrigt aldrig gættet, at du havde en sådan piercing.

MissMuffin sagde ...

Tina kristine, jeg har hvertfald ikke fortrudt, for den har i mange år betydet meget for mig:)
Min mor er egentligt meget cool med sån noget, men piercinger er hun bestemt ikke fan af..
Elsker historien om "spækhuggeren", haha:)

bitten, det tror jeg ikke mange ville- slet ikke her på bloggen:)
Tror de fleste af jer har indtryk af, at jeg er sød, stille og rolig- det er jeg også, men jeg har også masser af temperament og ikke bange for at sige min ærlige mening. Der er bare mange ting, som jeg af hensyn til min familie og venner ikke deler på bloggen:)

Det Stormske Køkken sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Det Stormske Køkken sagde ...

MissMuffin altså! Arj, tak for historien. Den hjalp mig til at forstå.. Min kæreste har en 'pat-piercing'. Jep, han er fyr - men ligesom dig var det hans oprør - og det er det stadig. Det er ingen hemmelighed at han er 'under tøflen' herhjemme og at jeg hader den skide piercing. Men han har sagt "så længe du hader den beholder jeg den - bare for at bestemme noget selv". Og ja, jeg kunne jo bare sige at det var okay med mig og så slut. Men nej, det ville jo være for nemt og han nyder at have den, så fred være med det. Men nu forstår jeg lidt bedre 'hvorfor' han har den.

Held og lykke med de to uvidende generationer..

Deborah sagde ...

Det er lige præcis derfor, der skulle være en aldersgrænse (efter min mening på 25) før man kan få lavet den slags ting (herunder også tatoveringer). Men tænker ikke særlig langt, når man er helt ung, og det har som du siger konsekvenser. Glad for du piller den ud :-)

Madame sagde ...

Haha, det var virkelig morsomt at læse - du har været en rigtig rebel :-) Jeg synes jo, at sådan en tingest må genere hele tiden, men man vænner sig måske til det?

Jeg har set flere unge piger med en stav igennem tungen, og det står nok for mig som noget endnu værre - det begriber jeg simpelthen ikke et muk af ...

MissMuffin sagde ...

Rebelsig, jeg kender nu også flere fyre der har en piercing i brystet og synes det kan se enormt flot ud:)
Tror ikke Kristian syns vildt godt om min, men han har heller aldrig kritiseret den..

Deborah, livet er fuld af fejtagelser og konsekvenser heraf, det kan man aldrig lovgive sig ud af efter min mening.
Jeg fortryder bestemt ikke, at jeg fik min lavet, men jeg havde nok ikke gjort det, hvis jeg kunne gøre det om, for det kan jo også gå helt galt..
Heldigvis var jeg i gode hænder ved den piecer jeg valgte efter lang tid resarch.
Jeg er også tatoveret og er meget glad for min tatovering, som jeg fik lavet som 19-årig..
Når man er 18 skal man tage ansvaret for eget liv, modenhed eller ej, så jeg synes at grænsen ved 18 år er ganske passende...

MissMuffin sagde ...

Madame, der var vidst ikke meget rebel i mig- selvfølgeligt har jeg lavet ulykker, men tror at selv min mor synes jeg var en nogenlunde omgængelig teenager:)

Den genere faktisk ikke, men den er meget følsom, så man skal da li passe på hvis man ikke har en ordenlig bh på.
Det er ikke noget jeg har tænkt særligt meget over, men et ungdomsoprør skal jo stoppe på et tidspunkt, haha:)

Anonym sagde ...

ha ha din bette møjunge - du kan bare vente dig :-))

MissMuffin sagde ...

Det der, der kaldes altså trusler og er ulovligt!

Piskeriset sagde ...

Hehehe - godt at se, at du ikke er blevet aflivet af familien! :-D

Og så er det jo ikke den værste måde at lave kropsligt oprør på - havde du fået en tusch, der fyldte hele den ene skulder, ville det have været væsentligt mere besværligt at fjerne igen.

Men sjovt historie :-)

Lone sagde ...

Nej, hvor morsomt :)

Godt, at du har haft fornøjelse af piercingen. Endnu bedre er det, at du har pillet den ud.

Er ammekanalen mon ubeskadiget?

MissMuffin sagde ...

Piskeris, de har indtil videre taget det forbløffende roligt, men nu må vi se hvad der sker næste gang jeg er hjemme i Voerså:)

Lone, det skulle den gerne være, men det ved man selvfølgeligt aldrig..
Måden jeg fik den lavet på, skulle gerne sikre dette..
Da jeg fik den lavet havde den kvindelige pierceren selv en lille, tyk dreng hun ammede uden problemer. Hun var piercet i begge bryster og der er jo så ingen naturligt stopklods fra piercingen, så hun havde lidt problemer med at holde på mælken:)

Nu er jeg ikke engang sikker på, at det nogensinde bliver afprøvet, for jeg er ikke særligt vild med børn og drømmer ikke selv om et fodboldhold:)

Angcenia sagde ...

Hihi, kan så meget nikke genkendene til din lille historie, gjord det samme som 17 årig.
Min far hadede alt hvad der havde med pircinger at gøre, så det skulle jo være et sted der var til at gemme. tog dog min ud for nogle år siden, da jeg en nat havde haft det værste mareridt om den omtalte pircing, då jeg vågnede var jeg blevet så skramt at jeg tog den ud...

MissMuffin sagde ...

Rimme Rum, lidt ballade skal man også lave som teenager:)
Er din helet pænt og uden probelemer?
Synes faktisk min heler overraskende hurtigt og bliver pænere og pænere- men kan nu også nok se, at der bliver 2 røde ar, men det vidste jeg også godt...

Anonym sagde ...

Thanks very nice blog!
Feel free to surf my weblog liverpool transfer news january 2013