torsdag den 26. august 2010

Zzzzzzzzzz......

Bar li et lille søvningt Pip herfra...
Er mega træt, men kom lidt for sent i seng igår efter et impulsivt besøg hos en veninde og det kommer til at give bagslag idag, hvor jeg både skal lære om persondataloven og skrive videre på det åndssvage projekt..
God torsdag derude:)

5 kommentarer:

Nina sagde ...

God fornøjelse med persondataloven - den knokler jeg med på arbejdet i øjeblikket; den er godt nok besværlig, synes jeg!!! Håber din dag går hurtigt, så du kan komme hjem og slappe af :)

Madame sagde ...

Pyha, det lyder som en hård dag - men jeg håber, I havde en herlig aften i går til gengæld :)

Annette sagde ...

Åhhhh, din stakkel, jeg håber at du klarer den.
Ved du hvad, hvis jeg var dig så ville jeg styrte hen til den nærmeste Nutella sælger, for du har virkelig fortjent et nyt glas Nutella.
For søren da der er sket meget siden sidst. Hjertelig tillykke med salget af lejligheden, skønt at nedpakningen er klaret.
Du skrev et eller andet om "de søde venner fra Brovst havde reddet jer", jeg kan ikke dy mig...thi-hi.... så´n er dem fra Brovst ☺ ☺ ☺, også selv om de bor i Holland. Jeg skal i øvrigt til fest i Brovst om et par uger ☺ ☺.
Dit billede af Emma fra mandag er bare såååå dejligt.
Rigtig god arbejdslyst med persondataloven og projektet.

Annette sagde ...

Hov, jeg glemte noget, jeg er endda i gang med at støvsuge, men dette er altså vigtigere ☺
Hvad i alverdens riger og lande er "Bette Crocker Icing"?
Er det noget der købes færdigt eller?
På forhånd tak og endnu engang god arbejdslyst.

MissMuffin sagde ...

Nina, den er ikke så spændende og synes det alt for sent vi lærer om den. Nu har jeg været elev i 1½ år og man må da synes, at det her er ret vigtigt at vide..

Madame, vi havde en skøn aften igår med film og snoller, men det blev på den forkerte side af midnat jeg landende i sengen, så det mærkes:)

Annette, jeg har også overvejet det, men det går altså ikke!!
Har istedet købt en pose chokoladekarameller, haha:)
Lidt skal jeg ha lov til efter denne uge, den har godt nok været hård- og endnu værre for Kristian, han har nærmest ikke været hjemme..
De er de sødeste venner man kan få, ingen tvivl om man kan mærke at de er vokset op i en lille by, hvor man er vant til at hjælpe venner, familie og naboer..
Det så hyggeligt, at du er heroppe fra, du forstår hvad jeg mener:)

Betty Crocker Icing er sån noget færdiglavet glasur (se evt. billede under et indlæg om bananmuffins) fra USA, som SuperBest sælger til overpris her i Danmark.
Det smager fantastisk, mørkt og intenst af chokolade..