lørdag den 14. august 2010

Ny blog: MissMuffins opskrifter


MissMuffin lukker bestemt ikke for butikken, men udvider med MissMuffins Opskrifter.
Dels for det mere mad-orienteret publikum, men også fordi at jeg nok godt ved, at jeg på et tidspunkt ikke kommer til at blogge om mit privatliv længere og så er der stadig et sted hvor alle mine opskrifter bliver gemt og jeg måske stadig vil ha lyst til at blogge fra kun om mad.

Det er bestemt ikke fordi, at jeg påtænker at lukke MissMuffin ned lige nu og her, men efter at jeg har fået hele 160 faste læsere + mange andre der kigger forbi, er det blevet lidt overvældene at være mere offentlig.
Ikke at jeg ligefrem bliver jagtet på gaden af fans, haha, men der er bar nogen ting, der gør, at jeg nok ude i fremtiden ikke har lyst til at dele så meget af mit liv som nu.

Nye opskrifter vil stadig blive bragt her på siden, men de bedste vil også blive bragt på MissMuffins opskrifter, så det bliver et samlet arkiv over dejlig mad.
Lige nu er jeg ved at flytte det gamle opskrifter her fra siden over, men det kommer til at tage noget tid:)
Tænker også, at MissMuffins opskrifter engang imellem vil blive opdateret med kogebogsanmeldelser, test af nye produkter og andet køkkensnak.

Det er ikke sikkert at i kan bruge siden til noget og den er også mest påtænkt en backup til mig selv, men nu ved i hvertfald at den er der:)

13 kommentarer:

heidi sagde ...

Jeg ved helt sikkert at jeg kan bruge den nye blog til noget - det er jo ingen hemmelighed at det var pga. maden jeg fandt herind, selvom jeg også synes det er hyggeligt at følge din hverdag :-)

Men jeg kan også sagtens forstå at du med tiden ikke vil lægge så meget ud om dit liv - det er nok også derfor jeg stadig forsøger at være en anelse anonym, og derfor bl.a. ikke har billede på min profil, eller billeder generelt af mig selv og venner og familie på bloggen.

Anyway - jeg tror allerede jeg har fået et par idéer ved bare at kigge på din mad-blog, så den skal helt klart følges :-)

Madame sagde ...

Dejligt med din nye blog - men jeg synes, det er hyggeligt, når en blog også fortæller en lille smule om personen bag.
Rigtig god lørdag til dig!

MissMuffin sagde ...

heidi, det er jeg glad for at høre:)
Jeg er lidt ambivalent omkring det med hvor "offentlig" jeg vil være, for det er ikke fordi jeg har hemmeligheder, men jeg har stadig en familie, en kæreste, venner og arbejde at ta hensyn til.

Desværre har jeg oplevet at flere at de læsere jeg kender "in real life" gør sig lidt interessant på min bekostning via bloggen og det genere mig, for det er ikke kun mig det går ud over..

Så nu vil jeg nok lige tygge lidt videre på hvordan jeg skal blogge i fremtiden:)

Madame, der vil heller ikke blive lukket helt ned for "mig", men det vil primært være maden hvertfald på den nye blog..
Jeg elsker at blogge men er begyndt at mærke at det også kan give "bag-slag" at dele ud af sit liv til både fremmede og mennesker man kender...
God lørdag!

Janne B.T. sagde ...

Jeg forstår godt din beslutning, det er helt fair. Omend jeg dog ville ønske, at JEG havde 160 faste læsere :P
Vil helt sikkert kigge forbi din anden blog, hvis denne engang lukker.
Og BTW. WOW jeg blev sulten af billederne i denne blog! :O

Sandra sagde ...

Jeg går også og "tygger" på, hvordan jeg skal blogge i fremtiden. Jeg er også rigtig glad for mine læsere på min blog, www.gumzeand.blogspot.com, men jeg har også indimellem overvejet at slette den og begynde på en frisk. Jeg har også en anden blog www.prik-prik-prik.blogspot.com, men jeg tror det ville blive forvirrende med 3. Det er en svær beslutning, men jeg vil da skynde mig ind og blive fast læser af MissMuffins Opskrifer :)

Mette Lykke sagde ...

jeg håber der stadigvæk kommer lidt personlig fra din hånd..
Du er sådan en sød og skæg pige..
Hvor er det ærgeligt at folk ikke kan behandle en med respekt..
Det er også en mulighed at lave en lukket blog.. Så slipper du for tumperne..

MissMuffin sagde ...

Janne B.T, det kræver også lidt at få så mange søde læsere:)
Bloggen har kørt i næsten 2 år, jeg blogger som regel 2 gange om dagen og bloggen har kun været lukket ned ganske få gange..
Jeg bruger nok 1½-2 timer om dagen på at blogge, kommentere hos andre bloggere og surfe på nettet, så det er en tidsrøver uden lige:)
Meget af maden jeg laver er ganske sund, så håber du kan få lidt glæde ud af opskrifterne- men nogen af dem er nu også nogen der sætter sig på sidebenene, haha..

Sandra, det er hvertfald meget at holde styr på med 3 blogge!
Jeg vil primært bruge min som backup, men også til min store hobby: mad. Så må vi se hvordan MissMuffin klarer sig i fremtiden eller om der kun skal være en blog..

Tak Mette:)
Jeg har også overvejet at lukke bloggen, så den kun bliver for "inviede", men jeg tror jeg vil savne de søde, sjove og spontane kommentarer der også lander her fra mange søde mennesker..
Nu må vi li se om jeg får krisen rystet af mig, for jeg ville nok også savne MissMuffin..

Piskeriset sagde ...

Tillykke med den nye blog - jeg har straks tilmeldt mig som fast læser :-)

Og jeg kan godt forstå det med privatlivet - jeg fortæller heller ikke alt på min (i virkeligheden er jeg 65 og hedder Orla... ej pjat! :-D)

Glæder mig til at se, hvordan du vil udvikle bloggene.

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg fortæller heller ikke alt, men stadig en del...

Hvis fremtiden byder på det, som jeg lige nu er opsat på, nemlig at uddanne mig til socialrådgiver, så vil det heller ikke være en god ide at have en så privat og stadig offentlig blog som MissMuffin er- det ligger selvfølgeligt nogle år ude i fremtiden, men så kan jeg da langsomt trappe ned og samtidig have en backup...

Jeg håber jeg har tid, overskud og fantasi nok til begge blogge, men her istarten vil det primært være at få ført de gamle opskrifter over på den nye blog, inden at jeg begynder med en masse nyt:)

Garn, hund & kat sagde ...

jeg følger dig gerne hvor du end måtte være - blot der kommer lidt nyt om Emma af og til.

Min egen blogstil har jeg også ændret. Ja der blogges ikke om mine hunde sådan mere.

Faktisk af de grunde du får nævnt. Men e er ikke glemt. man kan jo sagens have mange forskellige blogge

MissMuffin sagde ...

Undskyld jeg først ser dig nu!
Emma vil der fortsat komme lidt om, uanset om jeg lukker MissMuffin og satser på madbloggen, for hun er for stor en del af mit bloggeri til hun kan pakkes væk og er jo utroligt fotogen..
Hun er jo nærmest blevet bloggens "maskot":)

sannemor sagde ...

Hej Missmuffin
Jeg kom ind på din side ved et tilfælde. Men blev så lidt hooked.
Jeg er mor til 4 drenge på 35-34-28-18, så din kreative, iderige, feminine opsætning betager mig meget, da det er et meget ukendt univers for mig.
Min smag ( Carl Larsson stil) er desværre borte med blæsten i vores hjem, da min mand absolut ikke er så rummelig som din hvad feminint touch i hjemmet angår.;0)
Jeg nyder dine billeder og velskrevet kommentarer og selvom jeg af og til føler jeg snager, så kan jeg nok ikke holde mig væk, før du lukker muligheden.
Jeg håber, du tager det som et kompliment
Hilsen
Susanne

MissMuffin sagde ...

Hej Susanne

Mange tak for den meget søde kommentar, det kan man da kun blive glad af at høre:)
Snag du bare løs, der står intet herinde som jeg ikke vil dele med andre (undtagen min mors pinlige kommentarer, der engang imellem dukker op:))..
Det går sjovt nok, men Kristian er en utroligt rummelig fyr og jeg er stædig som et æsel, men på sigt kan det nok heller ikke blive ved med at gå, men jeg opgiver ikke alt tøseriet uden kamp!
Men sån en flok drenge kan jeg også godt se, at du nok har været temmeligt meget i undertal hele tiden:)

Jeg håber, at du også i fremtiden vil få meget glæde af bloggen og af og til har lyst til at smide en kommentar.

Knus MissMuffin